ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα του προπονητή που διαψεύδει τα ακραία σενάρια αποχώρησης για άλλο πρωτάθλημα

Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα του προπονητή που διαψεύδει τα ακραία σενάρια αποχώρησης για άλλο πρωτάθλημα

Τούρκος δημοσιογράφος προκάλεσε αναστάτωση λέγοντας πως η Φενέρμπαχτσε ψάχνει τη δυνατότητα μετακόμισης στο πρωτάθλημα του Βελγίου, της Ολλανδίας ή ακόμα και της Ισπανίας και της Ιταλίας, αλλά ο προπονητής του συλλόγου, ετοιμάζει τους παίκτες για την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους.

Η Φενέρμπαχτσε, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του τουρκικού ποδοσφαίρου, μετά τα σφοδρά επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Η εισβολή οπαδών με απειλητικές διαθέσεις και το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες αμύνθηκαν και χτύπησαν τους χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με τιμωρία, έχει ανοίξει «πόλεμο» της Φενέρ με την ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου αφήνουν ορθάνοικτο το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Super Lig. Μάλιστα, ένας Τούρκος δημοσιογράφος έβαλε στο τραπέζι και ένα ακραίο σενάριο μετακόμισης σε άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

«Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ψάχνει ξεκάθαρα για άλλο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, αλλά αυτή δεν είναι η Premier League. Η ίδια η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Ερτέμ Σενέρ σε εγχώρια τηλεοπτική εκπομπή.

Βέβαια, το σενάριο είναι ακραίο, αν όχι ουτοπικό, μιας και ακόμα κι αν όντως η τουρκική ομάδα επιθυμούσε κάτι τέτοιο, φαντάζει απίθανο ένα σοβαρό πρωτάθλημα όπως τα παραπάνω να δεχθούν έναν σύλλογο από άλλη χώρα.

Εξάλλου, άλλα δημοσιεύματα φανερώνουν την εντολή των διοικούντων προς τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Ισμαήλ Καρτάλ, να κοιτάξουν μόνο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Μάλιστα, ο Τούρκος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας τους να ξεχάσουν το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ και να εστιάσουν στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, μιας και ακολουθούν τα δύο σπουδαία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

«Πρέπει να ξεχάσουμε όσα ζήσαμε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ. Το διοικητικό συμβούλιο θα αποφασίσει στις 2 Απριλίου. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, όπως κάνουμε από την αρχή της σεζόν. Από την πρώτη μέσα που βρεθήκαμε στο γήπεδο. Δεν παραδινόμαστε και φτάσαμε ως εδώ.

Θέλω να συγκεντρωθείτε στο αγωνιστικό πλάνο στα κρίσιμα παιχνίδια και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Ας απαντήσουμε σε όλα με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και με τα επιτυχημένα αποτελέσματα που παίρνουμε», ήταν τα λόγια του Καρτάλ στους παίκτες.

Σχετικές ειδήσεις