ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία: Χαμός με Φενέρμπαχτσε - Μποϊκοτάρει τον τελικό με Γαλατά | Θα φύγει μετά τη σέντρα

Τουρκία: Χαμός με Φενέρμπαχτσε - Μποϊκοτάρει τον τελικό με Γαλατά | Θα φύγει μετά τη σέντρα
EPA/OLIVIER HOSLET, ΑΜΠΕ

Τουρκία: Την απόφαση να μποϊκοτάρει τον τελικό του Super Cup κόντρα στην Γαλατάσαραϊ φέρεται πως έχει πάρει η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε.

Η σέντρα στον τελικό έχει προγραμματιστεί για τις 21:30 και όπως είναι γνωστό εδώ και μέρες, η διοίκηση των «καναρινιών» αποφάσισε να κατέβει στο εν λόγω ματς με την ομάδα Κ19 του συλλόγου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης είχε ζητήσει την αναβολή του Super Cup, ούτως ώστε να προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για τους δύο προημιτελικούς με τον Ολυμπιακό στο Europa Conference League.

Όμως, η απόφαση της Ομοσπονδίας της χώρας ήταν αρνητική, αφού δεν προχώρησε στην αναβολή, μια απόφαση που «βολεύει» τη Γαλατάσαραϊ. Ωστόσο, σύμφωνα με νέες αναφορές, η Φενέρμπαχτσε ετοιμάζεται για μία ακόμα αντίδρασης, απέναντι στις ποδοσφαιρικές αρχές της χώρας.

Όπως τονίζει ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, απόφαση της διοίκησης είναι να αποχωρήσει η ομάδα αμέσως μετά τη σέντρα και δεν θα παίξει το ματς. Βέβαια, δεν αποκλείεται η συγκεκριμένη απόφαση να αλλάξει μέχρι τη σέντρα του ματς.

Σχετικές ειδήσεις