ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Νέο σενάριο από Τουρκία - «Ο Σάντος στη θέση του Τερίμ»

Παναθηναϊκός: Νέο σενάριο από Τουρκία - «Ο Σάντος στη θέση του Τερίμ»

Δημοσίευμα στην Τουρκία παρουσιάζει τον Φερνάντο Σάντος ως πιθανό αντικαταστάτη του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Είναι γνωστό πως ένα από τα αγαπημένα «σπορ» των Τούρκων δημοσιογράφων είναι η μεταγραφολογία και τα σενάρια για μεταγραφές και προπονητές. Είτε έχουν λογική και βάση, είτε όχι.

Από τη στιγμή που ο Φατίχ Τερίμ ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, τα Μέσα της χώρας ασχολούνται πάρα πολύ με την ελληνική ομάδα. Τον περασμένο Ιανουάριου συνέδεσαν τους «πράσινους» με πολλά ονόματα, στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου.

Πλέον, όμως, σειρά πήρε το θέμα του προπονητή, με νέο δημοσίευμα να φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση του... Φερνάντο Σάντος.

Παρότι, ο Φατίχ Τερίμ έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Takvim Haber» αναφέρει πως ο έμπειρος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Παράλληλα, υποστηρίζει πως ο Φερνάντο Σάντος δεν θα συνεχίσει στη Μπεσίκτας την επόμενη σεζόν και έχει επαφές για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, μετά την ολιγόμηνη παρουσία του το 2002.

Ο Πορτογάλος συνέδεσε το όνομα του με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα, αλλά αργότερα και με την Εθνική ομάδα.

Σχετικές ειδήσεις