ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα της ΠΑΕ πριν τον πρώτο προημιτελικό - Τι ζητά από τους οπαδούς

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Το μήνυμα της ΠΑΕ πριν τον πρώτο προημιτελικό - Τι ζητά από τους οπαδούς
Eurokinissi

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Την προσοχή των «ερυθρόλευκων» οπαδών εφιστά η ΠΑΕ με μήνυμά της λίγες ώρες πριν τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League.

Την Πέμπτη (11/04) το απόγευμα στις 19:45 το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τη «μάχη» Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League.

Στόχος των Πειραιωτών είναι μία θετική εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα, ει δυνατόν η νίκη, ενόψει της ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη σε μία εβδομάδα. Μάλιστα, το «συγκρότημα» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του, οι οποίοι έχουν κάνει sold out και αναμένεται μια «καυτή» ατμόσφαιρα.

Ωστόσο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με μήνυμά της, εφιστά την προσοχή των οπαδών, ελέω του νέου αθλητικού νόμου και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ισχύουν. Αναλυτικά, στο μήνυμα αναφέρεται:

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙ»

Σύμφωνα με τους νόμους της πολιτείας που ισχύουν πλέον:

  • Δεν επιτρέπεται η χρήση λέιζερ, οι ρίψεις πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, καπνογόνων και οποιασδήποτε γενικώς εύφλεκτης ύλης.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος θεατών ή άλλων μη διαπιστευμένων προσώπων εντός του αγωνιστικού χώρου και του χώρου των αποδυτηρίων πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα , για οποιοδήποτε λόγο .
  • Δεν επιτρέπεται η ανάρτηση πανό ή άλλων επιγραφών πολιτικού, θρησκευτικού ή ιδεολογικού χαρακτήρα, με περιεχόμενο υβριστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό.
  • Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με ονομαστικά εισιτήρια: ακόμα και για τα παιδιά (κάθε ηλικίας).
  • Όσοι βρεθούν από την Αστυνομία χωρίς ονομαστικό εισιτήριο ή με εισιτήριο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο θα του απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο και θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 500 ευρώ».

Σχετικές ειδήσεις