ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Αυτά ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του πριν τον προημιτελικό

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Αυτά ζήτησε ο Μεντιλίμπαρ από τους παίκτες του πριν τον προημιτελικό
Eurokinissi

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Δύο σημαντικά στοιχεία θα πρέπει να παρουσιάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο προημιτελικό με τους Τούρκους, όπως τόνισε και ο Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ στο Ρέντη.

Το απόγευμα της Πέμπτης (11/04) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο του πρώτου προημιτελικού του Europa Conference League. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει της ρεβάνς σε μία εβδομάδα.

Βέβαια, οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο έργο, μια και η Φενέρμπαχτσε διαθέτει ομάδα με πολλούς έμπειρους ποδοσφαιριστές. Για τον λόγο αυτό, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να έχει δύο βασικά στοιχεία στο παιχνίδι της, όπως τόνισε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του.

Αρχικά, ο Βάσκος κόουτς ζήτησε συγκέντρωση από την αρχή του αγώνα, μια και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο και δέχθηκε γκολ, αρχικά με τη Φερεντσβάρος, το οποίο δεν μέτρησε έπειτα από υπόδειξη του VAR και εν συνεχεία με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έφερε τη βαριά ήττα 4-1.

Ακόμα, ο τεχνικός ηγέτης των Πειραιωτών ζήτησε υπομονή στο παιχνίδι τους. Χαρακτηριστικά, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σχολίασε προς τους «ερυθρόλευκους»: «Να μην μπούμε στον αγώνα και να έχουμε την αίσθηση ότι βιαζόμαστε. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και να μην τρέχουμε χωρίς νόημα μέσα στο γήπεδο».

Σχετικές ειδήσεις