ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Κηφισιά-Παναιτωλικός 0-1: Νίκη σωτηρίας στον «τελικό»

Super League, Κηφισιά-Παναιτωλικός 0-1: Νίκη σωτηρίας στον «τελικό»

Super League: Τεράστια επικράτηση του Παναιτωλικού στην έδρα της Κηφισιάς (1-0) που τον στέλνει στην ζώνη της… ασφάλειας και βάζει στην προτελευταία θέση την ομάδα των βορείων προαστίων – Αποτελέσματα και βαθμολογία.

Ο Παναιτωλικός πήγε στην έδρα της Κηφισιάς για την 4η αγωνιστική των playouts με την… πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Αγρινίου όμως, κατάφερε να πάρει μεγάλη νίκη με το γκολ του Λομόνακο και έτσι προσπέρασε την αντίπαλό του, η οποία πλέον είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Αγρινιώτες έδειξαν χαρακτήρα και πήραν ουσιαστικά το μόνο αποτέλεσμα που τους βόλευε, καθώς με ήττα ή ακόμη και με ισοπαλία, τα πράγματα δε θα ήταν στο χέρι τους.

Η αναμέτρηση άρχισε με καλή στιγμή του Ματέος Σάντος για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να φέρει αποτέλεσμα. Ο Τορεχόν «απάντησε» στις ευκαιρίες με τον Αναγνωστόπουλο να αποκρούει. Οι φάσεις ήταν λιγοστές και στο 44’ ο Οζένγκοβιτς είχε καλό σουτ άουτ. Με το πρώτο μέρος να λήγει στο 0-0.

Άστοχες προσπάθειες του Οζέγκοβιτς οδήγησαν το ματς στο 60’ και σε μεγάλη φάση για τον Παναιτωλικό. Όταν ο Λομόνακο από πολύ πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο ίδιος παίκτες λίγο αργότερα κόπηκε σε κόρνερ ενώ έγινε απειλητικός.

Τελικά κατάφερε να σκοράρει στο 70’! Ο Λομόνακο βρέθηκε τετ α τετ και σκόραρε για τον Παναιτωλικό, «γράφοντας» το 0-1 στο ματς.

Ο Τσάβες στο 77’ μπλόκαρε την καλή στιγμή του Οζέγκοβιτς, ενώ στο 80’ ο Παπασάββας από κοντά βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, με τον Ταχίντζε πάνω στη γραμμή να σώζει και τον Τσάβες να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι δε βρήκαν άλλη φάση μέχρι το τέλος του ματς και έτσι ο Παναιτωλικός έφυγε με τεράστιας σημασίας νίκη απ’ την Καισαριανή.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Σνάιντερλαν – Τορεχόν, Λομόνακο, Λιάβας.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82’ Νίνης), Βαφέας, Σολόα, Σνάιντερλαν, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46’ Παπασάββας/82’ Τεττέη), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά (82’ Μενέντεζ), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίτζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες (90’+3’ Τσιγγάρας), Χουάνπι (85’ Χατζηθεοδωρίδης), Λιάβας, Λομόνακο (85’ Ντουάρτε), Ντίαζ (62’ Ζοάο Πέδρο).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής των Playouts της Super League:

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2

Βόλος – Ατρόμητος 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-1

Η Βαθμολογία

7. Αστέρας Τρίπολης 34

8. Ατρόμητος 34

9. Πανσερραϊκός 32

10. ΟΦΗ 31

11. Βόλος 29

12. Παναιτωλικός 27

13. Κηφισιά 25

14. ΠΑΣ Γιάννινα 19