ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-2: Χωρίς σκοπιμότητες στις Σέρρες

Super League, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-2: Χωρίς σκοπιμότητες στις Σέρρες

Super League: Ισόπαλο 2-2 το παιχνίδι Πανσερραϊκού-ΟΦΗ με το «Χ» να μην ενοχλεί κανέναν απ’ τους δύο, καθώς έχουν μεγάλη διαφορά απ’ τις επικίνδυνες θέσεις.

Από ένα βαθμό μοιράστηκαν Πανσερραϊκός και ΟΦΗ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής των Play Out της Super League. Το τελικό 2-2 ήρθε μετά από παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, αλλά δίχως να είναι χαλαρός κανείς απ’ τους δύο αντιπάλους. Δύο φορές πήρε προβάδισμα ο γηπεδούχος, όμως και τις δύο βρήκε «απάντηση» ο ΟΦΗ.

H αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη, με τον Πανσερραϊκό να ξεκινά πιο δυνατά και τον ΟΦΗ να «απαντά» με τις δικές του φάσεις. Το σκορ άνοιξε στο 22’, σε ένα διάστημα που οι Κρητικοί ήταν πιο ορεξάτοι, αλλά οι Σερραίοι στην κόντρα βρήκαν το γκολ.

Ο Τόμας βρήκε τον Άλεξιτς στην αντεπίθεση, ο οποίος στο τετ α τετ δεν αστόχησε για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι στο 25’ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δεληγιαννίδη πάνω στον Ριέρα. Ο Μπάκιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ο Κατσίκας απέκρουσε, αλλά ο παίκτης του ΟΦΗ με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 1-1!

Ο Πανσερραϊκός βγήκε μπροστά και πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 33’. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπετανκόρ στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, για το 2-1!

Το δεύτερο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους να έχουν τις φάσεις, ο ΟΦΗ όμως ήταν αυτός που έφτασε στην ισοφάριση στο 74’. Ο Μπάκιτς στην πρώτη φάση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο μέρος έκανε το 2-2, όταν έπιασε ωραίο σουτ μετά από σέντρα του Μοσκέρα.

Με την ισοπαλία αυτή ο Πανσερραϊκός έχει 32 βαθμούς και ο ΟΦΗ 31, με την ομάδα της Κρήτης να δέχεται τα πρώτα της τέρματα στα play out. Αμφότερες οι ομάδες δεν απειλούνται.

Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Ουεντραόγκο, Αυλωνίτης, Μορέιρα – Μπάκιτς, Μαρινάκης, Γκαγέγκος, Τοράλ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κατσίκας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (59’ Στάικος), Ουεντραόγκο, Τομάς (84’ Ντανκερλουί), Ουάρντα, Άλεξιτς (84’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (71’ Χατζηστραβός).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Θοράρινσον, Βούρος, Λουκάο, Μπάκιτς, Γκαγέγκος (69’ Μεγιάδο), Μπακού (66’ Μόσκερα), Τοράλ (74’ Γκλάζερ), Ριέρα (66’ Αποστολάκης), Λέγια Ισέκα (74’ Φελίπε).