ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γαλλία: Χαστούκισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή ο πρώην του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα

Γαλλία: Χαστούκισε αντίπαλο ποδοσφαιριστή ο πρώην του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα
EPA/Alejandro Garcia, ΑΜΠΕ

Γαλλία: Πρωταγωνιστής σ’ ένα αρνητικό περιστατικό έγινε ο Άλμπερτ Ριέρα, καθώς χαστούκισε ποδοσφαιριστή της Σεντ Ετιέν μετά την ήττα της Μπορντό.

Ο Ισπανός παλαίμαχος μεσοεπιθετικός που έχει περάσει και από τον Ολυμπιακό, πλέον ακολουθεί καριέρα προπονητή. Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Μπορντό, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου (20/04) ηττήθηκε 2-1 από την Σεντ Ετιέν, αν και είχε προηγηθεί.

Η εξέλιξη του αγώνα προκάλεσε πολλά νεύρα στον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος, όπως τονίζουν τα Μέσα της Γαλλίας, για άγνωστο λόγο, χαστούκισε ποδοσφαιριστή της Σεντ Ετιέν κατά την αναχώρηση των ομάδων για τα αποδυτήρια.

«Ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αλλά χάσαμε. Αλλά ήμασταν καλύτεροι από αυτούς. Και πάλι. Μπορείτε να το γράψετε με έντονο ύφος αυτό. Όταν έχεις τις ευκαιρίες, πρέπει να τις πάρεις. Τους προκαλέσαμε πολλά προβλήματα. Αλλά τελικά στο ποδόσφαιρο, το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα για σένα και δεν είναι καλό όλη τη χρονιά», υποστήριξε ο Άλμπερτ Ριέρα μετά το τέλος του αγώνα.

Σχετικές ειδήσεις