ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Νέα έκπληξη Μεντιλίμπαρ στην αποστολή με Πρωταθλητή Ευρώπης από την Κ19

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Νέα έκπληξη Μεντιλίμπαρ στην αποστολή με Πρωταθλητή Ευρώπης από την Κ19
Eurokinissi

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό ματς, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε την έκπληξη στην αποστολή με ποδοσφαιριστή της Κ19 που πριν λίγες μέρες αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης.

Επί βρετανικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (01/05) η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στην συνέχεια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του.

Μάλιστα, στις επιλογές του Βάσκου κόουτς υπήρχε μία… έκπληξη, για δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ένα νέο πρόσωπο, όπως είχε γίνει και στον επαναληπτικό με την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Τότε, ο Ισίδωρος Κουτσίδης είχε πάρει το… βάπτισμα από τον Ισπανό τεχνικό, παραμονές της μεγαλύτερης στιγμής της καριέρας του, με την κατάκτηση του τροπαίου του Youth League με την Κ19 των Πειραιωτών. Μάλιστα, ο νεαρός στόπερ αναμενόταν να βρεθεί και πάλι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τον αγώνα με την Άστον Βίλα, μια και ο Ανδρέας Ντόι είναι τιμωρημένος και κατ’ επέκταση δεν είναι στα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όμως, ο Ισίδωρος Κουτσίδης αποκόμισε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Παναχαϊκή. Αυτός ήταν και λόγος που αποφασίστηκε να «ανέβει» στην πρώτη ομάδα ο Βασίλης Πρεκατές, που είναι ένας από τους τρεις βασικούς στόπερ της Κ19 και πριν από λίγες ημέρες έβαλε στο στήθος του το μετάλλιο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Τρικαλινός άσος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός στόπερ, αν και είναι δεξιοπόδαρος και ακολούθησε την αποστολή στην Αγγλία, καθώς ο κόουτς των Πειραιωτών θέλει να έχει στη διάθεσή του έναν ποδοσφαιριστή για την συγκεκριμένη θέση, ελέω της τιμωρίας του Ανδρέα Ντόι. Παράλληλα, εκτός έμεινε και ο Γιώργος Μασούρας που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Πρεκατές, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Σχετικές ειδήσεις