ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Στην Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Στην Αγγλία η «ερυθρόλευκη» αποστολή
Eurokinissi

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Επί αγγλικού εδάφους βρίσκεται από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης (01/05) η αποστολή των «ερυθρόλευκων». 

Στο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ προσγειώθηκε το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το πρωί της Μ. Τετάρτης (01/05) από την Αθήνα και έπειτα από μερικές ώρες έφτασαν στην αγγλική πόλη, ενόψει της ιστορικής «μάχης» με την Άστον Βίλα.

Οι Πειραιώτες, μετά την εν Ελλάδι προετοιμασία τους, βρίσκονται επί βρετανικού εδάφους, όπου θα κάνουν μία προπόνηση στο «Villa Park», το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση με τους «χωριάτες» το βράδυ της Μ. Πέμπτης (02/05).

Συγκεκριμένα, η αποστολή των «ερυθρόλευκων» θα βρεθεί το βράδυ της Μ. Τετάρτης (01/05) στο γήπεδο της Άστον Βίλα, όπου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθεί η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ομάδα του Ουνάι Έμερι.

Νωρίτερα, στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τα ευρωπαϊκά ματς. Τους παίκτες του ελληνικού συλλόγου θα εκπροσωπήσει ο Γουσέφ Ελ Αραμπί.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν οι: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Ρίτσαρντς, Ρέτσος, Πρεκατές, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Σχετικές ειδήσεις