ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρομπέρτο: «Βαθμούς για… πρόκριση»

Ρομπέρτο: «Βαθμούς για… πρόκριση»

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πάρει και εκτός έδρας βαθμούς αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που θα αποτελέσει ένα τεράστιο βήμα για την ομάδα, σύμφωνα με τον Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός πορτιέρο των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην «Αθλητική Κυριακή» για την αναμέτρηση της Τετάρτης (26/11) με την Ατλέτικο Μαδρίτης, εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του, ενώ τόνισε πως σε περίπτωση που οι Πειραιώτες πάρουν τη νίκη κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» θα έχουν κάνει βήμα για την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Ήμουν στην Ατλέτικο για πολύ καιρό. Ήμουν μέλος του συλλόγου για 15 χρόνια, έχοντας πάει εκεί 9 ετών και με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Είναι εκεί που μεγάλωσα και έμαθα για τις ποδοσφαιρικές αξίες, έμαθα τη θέση του τερματοφύλακα και διδάχτηκα το επάγγελμα. Έζησα και έπαιξα με εξαιρετικούς επαγγελματίες και έγινα φίλος τους. Θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε άλλη ομάδα να σημαίνει τόσα πολλά για μένα», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr