ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Στους «8» Ατλέτικο και Μονακό

Champions League: Στους «8» Ατλέτικο και Μονακό

Οι Μονεγάσκοι του Ζαρντίμ «ταπείνωσαν» τη Σίτι, ενώ η «Ροχιμπλάνκος» προκρίθηκαν χάρη στο σκορ του πρώτου παιχνιδιού.

Η Μονακό αν και ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά το εις της βάρος 5-3 του πρώτου αγώνα, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League βγάζοντας εκτός συνέχειας τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι Μονεγάσκοι έκαναν το τέλειο ημίχρονο. Κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Πώς αλλιώς να το χαρακτηρίσεις από την στιγμή που με τα γκολ των Εμπαμπέ (8’) και Φαμπίνιο (29’) είχαν σκορ πρόκρισης, αναγκάζοντας τους Άγγλους σε μηδέν τελικές στο 45λεπτο!

Το δεύτερο μέρος ήταν μια άλλη ιστορία. Το ένστικτο της επιβίωσης έκανε την εμφάνισή του στους παίκτες της Σίτι και κάπου εκεί ξεκίνησε ο «βομβαρδισμός». Πίεση, ευκαιρίες και κρίσιμο γκολ από τον Σανέ στο 72’ το οποίο εκείνη την στιγμή έστελνε τους Άγγλους στους «8».

Οι «Πρίγκιπες» του Λεονάρντο Ζαρντίμ πληγώθηκαν, αλλά δεν... πέθαναν κιόλας. Το ήθελαν περισσότερο. Για αυτό και μπόρεσαν να βρουν το τέρμα -κόντρα στη ροή του αγώνα- που τους έστειλε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης στο 77’ με τον Μπαγκαγιόκο.

«Σβηστή» πέρασε η Ατλέτικο

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Λεβερκούζεν (0-0) με τους Ισπανούς να πανηγυρίζουν στο τέλος την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η Ατλέτικο υποδέχθηκε τις «ασπιρίνες» στη ρεβάνς του υπέρ της 4-2 και ήθελε να «κλειδώσει» την πρόκριση στους «8».

Αυτό το κατάφερε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 0-0, μιας και οι Γερμανοί παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, με αποτέλεσμα να «χαθεί» το... θαύμα στο «Vicente Calderon».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ onsports.gr