ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2018: Με την πλάτη στον τοίχο οι Γερμανοί

Μουντιάλ 2018: Με την πλάτη στον τοίχο οι Γερμανοί

«Ρέστα» παίζει σήμερα η Γερμανία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μετά την ήττα – σοκ από το Μεξικό την πρώτη αγωνιστική. Το Βέλγιο θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του, ενώ το Μεξικό θέλει να συνεχίσει την πορεία του προς τους 16. Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ1.

Τελικός για τα «πάντσερ» η αναμέτρηση με τους Σουηδούς – Ολοταχώς για τους «16» Βέλγιο και Μεξικό

Στις 15:00 το Βέλγιο αντιμετωπίζει την Τυνησία και θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ήδη οι Κόκκινοι Διάβολοι έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά και οι Τυνήσιοι στην πρεμιέρα δυσκόλεψαν σημαντικά την Αγγλία.

Στις 18:00 το Μεξικό καλείται να περάσει το εμπόδιο της Νότιας Κορέας και να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση. Το παιχνίδι έχει δυσκολίες αλλά οι Μεξικάνοι έδειξαν δείγμα της ποιότητάς τους κόντρα στη Γερμανία και η ψυχολογία τους είναι στα ύψη.

Στις 21:00 η Γερμανία κοντράρεται με τη Σουηδία και θέλει να δείξει πως η ήττα στην πρεμιέρα ήταν μια κακή παρένθεση. Τα πάντσερ ήταν αναποτελεσματικά, ωστόσο αναμένεται με τις απαραίτητες αλλαγές να παρουσιαστούν πιο δυνατά για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Οι Σουηδοί πάντως είναι αποφασισμένοι να τους βάλουν δύσκολα…

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Βέλγιο-Τυνησία 15:00
  • Νότια Κορέα-Μεξικό 18:00
  • Γερμανία-Σουηδία 21:00

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ: Ο Μέσι έκανε κάτι σοκαριστικό σε Κροάτη και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς (vιdeo)