ΣΠΟΡ

Οριστικό: Απορρίφθηκε η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς – Επιστρέφει στη Σερβία

Οριστικό: Απορρίφθηκε η βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς – Επιστρέφει στη Σερβία

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία απέρριψε τη βίζα του Σέρβου, ο οποίος δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open.

Αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκε, καθώς οι αρχές απέρριψαν τη βίζα του Νο1 στον κόσμο, ζητώντας του να φύγει από τη χώρα.

Μετά από ένα «θρίλερ» που κράτησε εννιά ώρες, στις οποίες έγιναν πολλά, ο Σέρβος είναι αναγκασμένος να επιστρέψει και πάλι στην πατρίδα και δεν θα έχει έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο στο Australian Open.

Εδώ, βέβαια, αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι οι νομικοί εκπρόσωποι του «Νόλε» έχουν αναλάβει δράση και κατέθεσαν έφεση, ώστε να παραμείνει στη Μελβούρνη. Θεωρητικά, λοιπόν, υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να ανατραπεί η απόφαση, ωστόσο αυτό δύσκολα θα συμβεί.

Κι αυτό γιατί οι Αυστραλοί έμοιαζε να είχαν σχεδιάσει κάθε τους κίνηση πριν καν ο Τζόκοβιτς φτάσει στη χώρα τους. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Σκοτ Μόρισον είχε προαναγγέλλει τον αυστηρό έλεγχο της ιατρικής εξέτασης που είχε λάβει.

Να θυμίσουμε ότι το Νο1 του κόσμου έλαβε ιατρική εξαίρεση για να παίξει στο Australian Open, ωστόσο η άφιξη του στην Αυστραλία ήταν επεισοδιακή, καθώς όπως αποδείχθηκε η ομάδα του Σέρβου είχε καταθέσει αίτημα για λάθος βίζα κι όχι για εκείνη που αφορά την ιατρική εξαίρεση.

Μόλις, λοιπόν, έφτασε στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, οι άνθρωποι της ασφαλείας τον σταμάτησαν και του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα! Κι από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα «θρίλερ» που δεν είχε αίσιο τέλος για τον «Νόλε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Έκρηξη» με 641 εισαγωγές στα νοσοκομεία

Κορονοϊός: Στα ύψη η θετικότητα στη χώρα – 31.512 κρούσματα σε παιδιά με κλειστά τα σχολεία!

Survivor Spoiler 5/1: Ποιος αποχωρεί σήμερα από τους Διάσημους