ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Αλιασίμ αντίπαλος στον τελικό – Η ώρα και το κανάλι του μεγάλου αγώνα

Στέφανος Τσιτσιπάς
Intime

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ θα είναι ο αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στον τελικό του τουρνουά του Ρότερνταμ.

Ο Καναδός τενίστας πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (13/2). Ο Αλιασίμ νίκησε με 2-1 σετ (6-7, 6-4, 6-2) κι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Οι δύο φιναλίστ του Rotterdam Open συναντήθηκαν τον περασμένο Αύγουστο (21/08) στο Western & Southern Open στο Σινσινάτι, όπου ο Στέφανος είχε επικρατήσει με 2-1 σετ (6-2, 5-7, 6-1), φτάνοντας στους ημιτελικούς του τουρνουά. Συνολικά, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι 7 φορές με τον Τσιτσιπά να προηγείται με 5-2 νίκες του Αλιασίμ. Τελευταία φορά που είχε ηττηθεί ο Έλληνας τενίστας ήταν το 2019 στο Λονδίνο (7-5, 6-2).

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση Τσιτσιπάς - Αλιασίμ που θα κρίνει τον νικητή στο Rotterdam Open θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport6. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το LIVE BLOG του Newsbomb.gr

Τσιτσιπάς: «Το θέλω πάρα πολύ»

Τη «δίψα» του για την κατάκτηση του τίτλου εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την πρόκριση του στον τελικό. «Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε. Το θέλω πραγματικά πάρα πολύ και είμαι έτοιμος να δώσω το κάτι παραπάνω ώστε να καταφέρω κάτι καλό αυτή την εβδομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση για το αν τον αγχώνει ότι μετράει επτά ήττες σε τελικούς σε τουρνουά ATP 500, είπε: «Όχι, δεν με αγχώνει. Οι τελικοί με ενθουσιάζουν, είναι ένα πολύ ωραίο κομμάτι και μέρος σε κάθε τουρνουά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίαμβος του ελληνικού τένις: Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη πέρασαν τελικό την ίδια μέρα!