ΣΠΟΡ

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Ο σύζυγος της Ντρισμπιώτη έπαιξε τον εθνικό ύμνο μετά την επιτυχία της

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
IG: @segas.gr

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και τερμάτισε στην τέταρτη θέση στα 35χλμ. βάδην, με τον σύζυγό της, Άγγελο να την επιφυλάσσει μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Ο σύντροφος της 38χρονης πρωταθλήτριας την περίμενε στις εγκαταστάσεις όπου διαμένει η ελληνική αποστολή στο Όρεγκον.

Ο Άγγελος έκατσε στο πιάνο κι έπαιξε τον εθνικό ύμνο για χάρη της συζύγου του, αλλά και για όλα τα μέλη της εθνικής, τα οποία έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση. Μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον σύντροφό της, ήταν κι ο προπονητής της Ελληνίδας αθλήτριας, Ναπολέων Κεφαλόπουλος.

Ντρισμπιώτη: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένη»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε σε 2 ώρες, 41 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα και πέτυχε τη σημαντικότερη διάκριση της Ελλάδας στη διοργάνωση, μετά το ασημένιο μετάλλιο Μίλτου Τεντόγλου στο μήκος. Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ, μετά τον αγώνα της:

«Ήταν πραγματικά πολύ ωραία κούρσα. Ήξερα πως μπορούσα να κάνω μία γρήγορη κούρσα, όχι τόσο γρήγορη. Βγήκε ένα σπουδαίο πανελλήνιο ρεκόρ. Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές. Χάρηκα πάρα πολύ με το σημερινό αγώνα. Νιώθω πολύ ικανοποιημένη γιατί κατάφερα να συναγωνιστώ και να νικήσω, αθλήτριες που θαύμαζα όλα αυτά τα χρόνια. Το χάλκινο μετάλλιο δεν ήταν τόσο μακριά. Από την αρχή επέλεξα να κάνω μια γρήγορη κούρσα. Δεν ήξερα αν θα αντέξω το ρυθμό, ωστόσο το πάλεψα και βγήκε μια μεγάλη επίδοση. Το επίπεδο του αγώνα ήταν πολύ υψηλό και οι τρεις πρώτες αθλήτριες πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις».

Επίσης, μίλησε για τις συναθλήτριες της, λέγοντας ότι: «Παίρνω δύναμη από αυτές. Η μία στηρίζει την άλλη. Τα κορίτσια με αγαπάνε, τις στηρίζω με στηρίζουν. Η ατμόσφαιρα εδώ ήταν πολύ καλή. Ήρθε και η οικογένεια μου να με δει. Ο σύζυγος μου ήταν εδώ και με στήριζε σε όλο τον αγώνα. Ακόμη και οι Ισπανοί με στήριζαν. Ήταν μοναδική εμπειρία», ενώ καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Στο Ευρωπαϊκό θα παλέψω για κάτι πολύ καλό, μακάρι να βγει».

Σχετικές ειδήσεις