ΣΠΟΡ

Θανάσης Κοκκινάκης: «Ντύθηκε» Νικ Κύργιος κι «αρπάχτηκε» με αντίπαλο και διαιτητή! (videos)

Θανάσης Κοκκινάκης: «Ντύθηκε» Νικ Κύργιος κι «αρπάχτηκε» με αντίπαλο και διαιτητή! (videos)

Θανάσης Κοκκινάκης: Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας την… είδε Νικ Κύργιος και ξέφυγε στην αναμέτρηση με τον Χάουμε Μουνάρ για το Madrid Open.

O Κοκκινάκης ηττήθηκε από τον Ισπανό τενίστα, χάνοντας και τα δύο σετ στο tie-break (6(7)-7, 6(3)-7), με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Masters στη Μαδρίτη.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ, ο 27χρονος τενίστας διαμαρτυρήθηκε στον chair empire, Μοχάμεντ Λαγιάνι. Ο τόνος του, όμως, δεν άρεσε καθόλου στον Σουηδό διαιτητή, ο οποίος του ζήτησε να του δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό.

Λίγο μετά στην κουβέντα μπήκε κι ο Μουνάρ, με τον Κοκκινάκη να του κάνει νόημα να μην μιλάει κι ότι δεν απευθυνόταν σε εκείνον.

Μετά το τέλος του αγώνα και την ώρα που πήγαιναν να δώσουν την καθιερωμένη χειραψία, ο Ισπανός του είπε «Μην του πεις ξανά να σκάσω», με τον Ελληνοαυστραλό να δίνει συνέχεια, απαντώντας του: «Αλλιώς τι;».

Ο Λαγιάνι χρειάστηκε να κατέβει από την καρέκλα του, αλλά τα πράγματα ηρέμησαν, με τον Μουνάρ να του κάνει νόημα ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι δυο τενίστες, πάντως, συνέχισαν να διαφωνούν, αλλά σε πιο ήρεμο ύφος.

Ο Κοκκινάκης θύμισε αρκετά Νικ Κύργιο, με τον οποίο είναι άλλωστε συμπαίκτες στο «διπλό». Αμφότεροι, πάντως, φημίζονται για τον εκρηκτικό χαρακτήρα τους.

Σχετικές ειδήσεις