ΣΠΟΡ

Βόλεϊ: «Καμία θέση στην οικογένεια μας» - Οργή των οπαδών για τον Τούρκο προπονητή του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ
acpaok.gr

Βόλεϊ: Την απομάκρυνση του νέου προπονητή της ομάδας γυναικών, Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ ζητά επίσημα μερίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος είναι ορισμένες αναρτήσεις που έχει στους λογαριασμούς του στα social media ο Τούρκος τεχνικός.

Οι δημοσιεύσεις του Αταμάν Γκιουνέλιγκιλ έχουν πρωταγωνιστή τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και την 19 Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Το «CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ», αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σε μια ομάδα όπως ο Π.Α.Ο.Κ. (Πανθεσσαλονίκειος αθλητικός όμιλος ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ) σε έναν σύλλογο που ιδρύθηκε από πρόσφυγες, να προπονεί τμήμα που έχει τον δικέφαλο στο στήθος, ένας άνθρωπος που υποστηρίζει δημόσια έναν άνανδρο δολοφόνο των προγόνων μας (Κεμάλ Ατατούρκ).Απαιτούμε άμεσα να διωχθεί από την ομάδα μας! καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός!»

Ο «ΣΦ ΠΑΟΚ Επταλόφου», τονίζει από την πλευρά του: «Σε έναν σύλλογο που δημιουργήθηκε από πρόσφυγες και εκπροσωπεί την προσφυγιά των Ποντίων, των Μικρασιατών και καθε λογής προσφύγων είναι αδιανόητο κάποιοι να πανε να βάλουν στην οικογένεια μας ανθρώπους που υμνούν και λατρεύουν τους άνανδρους δολοφόνους των προγόνων μας.... Απαιτούμε από τον πρόεδρο του ΑΣ να σεβαστεί την ιστορία και τις αξίες του ΠΑΟΚ μας διώχνοντας τους υπεύθυνους για αυτή την ντροπιαστική κίνηση μαζί και το απόβρασμα (προπονητής γυναικείου βόλεϊ) που δεν έχει καμία θέση στην οικογένεια μας

ΥΓ.1 19 ΜΑΙΟΥ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

ΥΓ.2 ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ»

Σχετικές ειδήσεις