ΣΠΟΡ

Τένις: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη, έχασε απ’ την Γκοφ στον τελικό

Τένις: Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη, έχασε απ’ την Γκοφ στον τελικό

Η Κόκο Γκοφ κατέκτησε το Open της Ουάσιγκτον με 2-0 σετ, κόντρα στην Μαρία Σάκκαρη που δεν της «πήγε» το παιχνίδι.

Η εντυπωσιακή Κόκο Γκοφ, αποδείχθηκε δύσκολο εμπόδιο για την Μαρία Σάκκαρη. Η 19χρονη Αμερικανίδα όντας σε εξαιρετική κατάσταση, επικράτησε εύκολα της Ελληνίδας που δεν μπόρεσε να «μπει» στον αγώνα με τον τρόπο που θα ήθελε. Γεγονός που την επηρέασε ψυχολογικά και της δημιούργησε νεύρα.

Έτσι, ο τελικός στο Open της Ουάσιγκτον πήγε στην Γκοφ με 2-0 σετ, αφήνοντας τη Σάκκαρη με τη γλυκόπικρη γεύση της πολύ καλής παρουσίας στο τουρνουά, χωρίς όμως να… πιει νερό παρότι έφτασε στη βρύση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ως φιναλίστ θα εισπράξει 67.280 ευρώ ως έπαθλο, ενώ η νικήτρια παίρνει 108.980.

Το ματς άρχισε με την Γκοφ να έχει τον έλεγχο. Μόλις στο δεύτερο game έκανε break, ενώ κατά τη διάρκεια του τέταρτου υπήρξε διακοπή λόγω θέματος υγείας ενός φιλάθλου. Η Σάκκαρη επανήλθε με break στο 5ο game, αλλά στο αμέσως επόμενο «απάντησε» η Γκοφ για το 4-2. Και τελικά έφτασε στο 1-0 σετ με 6-2.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα άρχισε με break και με το 2-1 στα games υπήρξε πάλι μικρή διακοπή στον τελικό. Ακολούθησαν τρία διαδοχικά break, δύο για την Αμερικανίδα κι ένα για την πρωταθλήτριά μας, φτάνοντας στο 3-3. Η Γκοφ προηγήθηκε 4-3 κρατώντας το σερβίς, ενώ ακολούθησε νέο break που την έφερε στο 5-3. Και στη συνέχεια κατέκτησε το σετ που χρειαζόταν για το τρόπαιο.