ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Η όμορφη κίνηση που τη συγκίνησε, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μόντρεαλ

Μαρία Σάκκαρη
EPA/MICHAEL REYNOLDS

Μαρία Σάκκαρη: Η Ελληνίδα τενίστρια είπε πρόωρο «αντίο» στο Masters του Μόντρεαλ αλλά δύο θαυμάστριες της κατάφεραν να της φτιάξουν τη διάθεση.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε 2-0 σετ (6-4, 6-2) από την Ντάνιελ Κόλινς κι ολοκλήρωσε άδοξα τις υποχρεώσεις της στο «1000άρι» του Καναδά.

Η 28χρονη τενίστρια δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, οι «βαθιές» επιστροφές της Αμερικανίδας τη δυσκόλεψαν σε πολύ μεγάλο βαθμό κι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Σάκκαρη ήταν, όπως είναι φυσικό, ιδιαίτερα απογοητευμένη, ωστόσο ένα όμορφο δώρο από δύο θαυμάστριες, της έφτιαξαν τη διάθεση.

Τα δύο μικρά κορίτσια την πλησίασαν, της μίλησαν στα ελληνικά και της έδωσαν ένα βραζιολάκι, το οποίο έγραφε: «Σε αγαπάμε». Η όμορφη κίνηση συγκίνησε τη Σάκκαρη, η οποία γνωστοποίησε το περιστατικό, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

«Σήμερα μετά τον αγώνα μου, δύο κοριτσάκια μού μίλησαν ελληνικά και μου έδωσαν αυτό το βραχιόλι! Ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα που υπήρξε ποτέ, ήταν τόσο ευγενικές. Αν κάποιος από τους γονείς τους το δει αυτό, παρακαλώ ας μου στείλει ένα μήνυμα», έγραψε στο instastory της.

Μαρία Σάκκαρη
Η ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη INSTAGRAM / @MARIASAKKARI

Σχετικές ειδήσεις