ΣΠΟΡ

Κατερίνα Στεφανίδη: «Λιποθύμησα από πόνο και άγχος» - Η περιγραφή της στιγμής που τους τρόμαξε όλους

Κατερίνα Στεφανίδη: «Λιποθύμησα από πόνο και άγχος» - Η περιγραφή της στιγμής που τους τρόμαξε όλους

Η Κατερίνα Στεφανίδη με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στον τραυματισμό που της χάλασε τον αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη «πάγωσε» τους πάντες στο στάδιο της Βουδαπέστης, όταν στην προθέρμανση τραυματίστηκε και εν συνεχεία λιποθύμησε, φεύγοντας από το γήπεδο με φορείο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και χρυσή ολυμπιονίκης δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να αγωνιστεί κανονικά στον προκριματικό, αλλά δεν μπόρεσε φυσικά να προκριθεί στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου.

Η Στεφανίδη με ανάρτησή της στα social media περιέγραψε τη στιγμή του τραυματισμού και όσα ακολούθησαν, ελπίζοντας πως πρόκειται για απλό διάστρεμμα αποφεύγοντας τα χειρότερα.

Αναλυτικά το μήνυμα της Κατερίνας Στεφανίδη:

«Όχι το καλύτερο timing. Χθες στο πρώτο μου δοκιμαστικό άλμα έπεσα περίεργα στο στρώμα και (μάλλον) έπαθα διάστρεμμα. Εξαιτίας του πόνου και του άγχους έπεσε η πίεση μου, λιποθύμησα και με πήραν με φορείο στο medical center.

Αφού δέσαμε το πόδι μου επέστρεψα στο στάδιο 5 λεπτά πριν τελειώσουν τα δοκιμαστικά και παρόλο που ήμουν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι για μια ώρα κατάφερα να κάνω 2 καλά άλματα.

Για αυτό πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Δεν υπήρχε περίπτωση να τα παρατήσω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δυστυχώς όσο περνούσε η ώρα ο πόνος γινόταν χειρότερος και όταν πλέον ήταν ώρα να αγωνιστώ δεν μπορούσα να βάλω βάρος στο πόδι μου.

Θα περιμένουμε την επιστροφή μας στην Αθήνα για την μαγνητική ελπίζοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην ατυχία αυτή ήμουν λίγο τυχερή και απέφυγα κάτι χειρότερο. Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Εύβοια: Επιστρέφει εσπευσμένα η ΑΕΚ Β - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα για τους παίκτες

Μάικλ Τζόρνταν: Το «τερμάτισαν» στην Ιταλία - Υποδέχθηκαν τον GOAT... βελάζοντας (video)

Ισπανία: Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ζητά την παραίτηση του Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο

Πεπ Γκουαρντιόλα: Θύμωσε με κλήση τροχονόμου και ζήτησε χρήματα για μια φωτογραφία μαζί του - Βίντεο

Σοκ στο Ψυχικό και το παγκόσμιο μπάσκετ - Πέθανε ο 23χρονος Ρέτζι Τσέινι

Παναθηναϊκός: Ο πιλότος έκανε... Λεωφόρο το αεροπλάνο για Πορτογαλία (vid+pics)

Αθλητικές μεταδόσεις: Το Champions League επιστρέφει με ΑΕΚ και άλλες δύο «μάχες»