ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Ουμπέρ για τους «16» στη Σαγκάη - Η ώρα και το κανάλι

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Ουμπέρ για τους «16» στη Σαγκάη - Η ώρα και το κανάλι
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Ουγκό Ουμπέρ είναι ο δεύτερος αντίπαλος του Έλληνα πρωταθλητή στο Masters στη Σαγκάη για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης.

Λίγες ημέρες μετά την εξαιρετική πρεμιέρα του στο τουρνουά στη Σαγκάη, απέναντι στον Ρίγκι Χιτζικάτα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να περάσει το εμπόδιο του Ουγκό Ουμπέρ από την Γαλλία, στο πλαίσιο της φάσης των «32».

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη τους στο Masters, ούτως ώστε να «κλείσει» θέση στους «16» και να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά. Από την πλευρά του, ο Γάλλος τενίστας αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά εμπόδια για τον 25χρονο άσο, καθώς έχει πανηγυρίσει δύο νίκες, στις τρεις αναμετρήσεις, κόντρα στον «Tsitsifast».

Το Νο34 της παγκόσμιας κατάταξης επικράτησε στις δύο πρώτες συναντήσεις τους, στη Γαλλία (2020) και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2021), αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε στο τελευταίο τους ματς τον Αύγουστο του 2021 στον Καναδά.

Το πρώτο σερβίς στην αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Ουγκό Ουμπέρ αναμένεται να γίνει όχι πριν τις 15:30, καθώς είναι η τελευταία στο κεντρικό κορτ και θα γίνει μετά το ματς του Κάρλος Αλκαράθ με τον Ντάνιελ Έβανς.

Σχετικές ειδήσεις