ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ενθουσιασμένος μετά την άνετη πρεμιέρα - «Πολύ όμορφη αίσθηση»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ενθουσιασμένος μετά την άνετη πρεμιέρα - «Πολύ όμορφη αίσθηση»
EPA/ANDRES MARTINEZ CASARES, ΑΜΠΕ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χαρούμενος από την πρώτη του νίκη στο Masters της Σαγκάης εμφανίστηκε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Το πρωί του Σαββάτου (07/10) ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε σχετικά άνετα 2-0 σετ του Ρίνκι Χατζικάτα, παίρνοντας το πρώτο 6-4 και το δεύτερο 6-2 σε 1 ώρα και 23 λεπτά, με αποτέλεσμα να «κλείσει» θέση στη φάση των 32 της διοργάνωσης.

«Είναι μια καλή αρχή. Χαίρομαι που το Tour επέστρεψε στη Σαγκάη, πέρασαν 3-4 χρόνια που δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε εδώ. Για μένα αυτή η πρώτη εμπειρία είναι πολύ θετική», ήταν τα λόγια του μετά τον αγώνα.

Και συνέχισε: «Νομίζω είναι η πρώτη φορά που παίζω σ’ αυτό το γήπεδο με κλειστή οροφή. Η αίσθηση που πήρα μέσα από το γήπεδο ήταν πολύ όμορφη, και ένιωσα φανταστικά με το παιχνίδι μου. Είμαι σίγουρος ότι το επίπεδό μου θα ανεβεί μέρα με τη μέρα».

Παράλληλα, ο Έλληνας τενίστας σχολίασε: «Είναι υπέροχο που επέστρεψα στις νίκες, αλλά είναι επίσης ωραίο που το Tour επέστρεψε στην Κίνα. Είχαμε μερικά χρόνια απουσίας από την Ασία, και προσωπικά ανυπομονούσα να επιστρέψουν αυτά τα τουρνουά. Είναι μια καλή περίοδος για να βρίσκεσαι στην Κίνα, οι συνθήκες δεν είναι ακραίες, κάτι που βοηθάει στο να γίνεται το παιχνίδι ευχάριστο. Αυτό που συνειδητοποίησα είναι πως ο λαός της Κίνας είναι πολύ εργατικός και υπομονετικός. Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να μάθουμε εδώ».

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποστήριξε: «Έχω μερικές εμπειρίες εδώ, αλλά δε θα έλεγα ότι είμαι και ο πιο έμπειρος. Συνέχεια χτίζω, και ελπίζω να συνεχίσω να μαθαίνω απ’ αυτό το ταξίδι».

Σχετικές ειδήσεις