ΣΠΟΡ

Τσιτσιπάς: Κέρδισε στοίχημα από τον εκατομμυριούχο Γκάντζι κι έδωσε τα χρήματα σε ελληνικό ίδρυμα

Τσιτσιπάς: Κέρδισε στοίχημα από τον εκατομμυριούχο Γκάντζι κι έδωσε τα χρήματα σε ελληνικό ίδρυμα
Intime

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τα πιο εύκολα 10.000 δολάρια της ζωής του μέσω του τένις για φιλανθρωπικό ίδρυμα στην Ελλάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι γνωστός για το φιλανθρωπικό του έργο. Πρόσφατα μάλιστα είχε δώσει και ένα πολύ σημαντικό ποσό για τους πληγέντες από τη φονική κακοκαιρία στη Θεσσαλία.

Αυτή τη φορά έβαλε στοίχημα με τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία και influencer, Ιμάν Γκάντζι, με έπαθλο 10.000 δολάρια, τα οποία θα έδινε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Μαζί για το παιδί» αν κέρδιζε.

Ποια ήταν η πρόκληση; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα σέρβιρε 20 φορές και ο Γκάντζι θα επιχειρούσε να επιστρέψει έστω μία φορά το μπαλάκι.

Ο πολυεκατομμυριούχος Ρώσος δεν τα κατάφερε και έτσι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστες κέρδισε πιθανότατα τα πιο εύκολα χρήματα της ζωής.

Δείτε την «μονομαχία» των 10.000 δολαρίων:

Ποιος είναι ο Ιμάν Γκάντζι

Ο Ιμάν Γκάντζι έκανε τη σημαντική του περιουσία ως επιχειρηματίας και influencer, χάρη στο εξαιρετικά επιτυχημένο κανάλι του στο YouTube

Το επιχειρηματικό ταξίδι του ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία. Όταν ήταν μικρός, μετακόμισε στο Λονδίνο από την ρωσική πόλη Dagestanskie Ogni με τη μητέρα του. Η αμερικανική προφορά του είναι απόδειξη του πώς έμαθε τη γλώσσα: βλέποντας τηλεόραση!

Μεγαλώνοντας, ο Ιμάν Γκάντζι επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για το μάρκετινγκ και την ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Αξιοποίησε το πάθος του και το συνδύασε με τις αυτοδίδακτες γνώσεις του για τις στρατηγικές διαδικτυακού μάρκετινγκ. Αναγνώρισε τη δύναμη των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης και κατανόησε τις δυνατότητές τους να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις.

Ο Ιμάν Γκάντζι πλούτισε για πρώτη φορά μετά την ίδρυση μιας εταιρείας που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ και τη συμβουλευτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μέσω αυτού του εγχειρήματος, βοήθησε τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο και να δημιουργήσουν έσοδα μέσω στοχευμένων εκστρατειών μάρκετινγκ.

Με την τεχνογνωσία του στον τομέα, ο Ιμάν Γκάντζι κέρδισε γρήγορα την αναγνώριση για τις στρατηγικές του που βασίζονται στα αποτελέσματα, προσελκύοντας πελάτες υψηλού προφίλ και καθιερώνοντας μια σταθερή φήμη στον κλάδο.

Σχετικές ειδήσεις