ΣΠΟΡ

Formula 1: Οίκος ανοχής στο Λας Βέγκας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους οδηγούς του Γκραν Πρι!

Formula 1: Οίκος ανοχής στο Λας Βέγκας προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους οδηγούς του Γκραν Πρι!
AP Photo/John Locher

Το Chicken Ranch στο Λας Βέγκας, ένας γνωστός οίκος ανοχής στους ντόπιους, κάνει τη δική του προσφορά ώστε να μείνει για πολλά χρόνια το Γκραν Πρι της Formula 1 στην πόλη και όλοι να είναι ικανοποιημένοι.

Τη δική τους προσφορά ώστε το Γκραν Πρι της Formula 1 στο Λας Βέγκας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να έχει απόλυτη επιτυχία έκαναν το Chicken Ranch και οι εργαζόμενες σε αυτό, Άντισον Γκρέι και Άλις Λιτλ.

«Ζούμε τον πυρετό της Formula 1 στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα και είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για αυτό το μεγάλο γεγονός. Όποιος οδηγός θέλει να κάνει την καρδιά του να χτυπήσει δυνατά και να γιορτάσει τη νίκη στη Formula 1 μαζί με μένα και την Άντισον θα απολαύσει μια 100% δωρεάν υπηρεσία», δήλωσε η Λιτλ στην ιστοσελίδα TMZ Sports.

Μάλιστα, δεν σκοπεύουν να αφήσουν παραπονεμένους όσους επισκεφθούν αυτές τις μέρες το Λας Βέγκας για το Γκραν Πρι, καθώς θα τους προσφέρουν 50% έκπτωση για τις υπηρεσίες τους.

«Η έκπτωσή μας θα βοηθήσει τους επισκέπτες και τους κατοίκους του Βέγκας να αποσυμπιέσουν λίγο τις βαλβίδες τους με δυο γενναιόδωρες κυρίες, ώστε να χαλαρώσουν στη διάρκεια των αγωνιστικών ημερών. Όλοι όσοι έκαναν τον αγώνα της Formula 1 στο Βέγκας πραγματικότητα, αξίζουν ένα διάλειμμα».

Η Γκρέι, από την πλευρά της, στάθηκε στην απουσία των Grid Girls. «Από τότε που η Formula 1 απαγόρευσε τις υπέροχες Grid Girls το 2018, οι αγώνες πάσχουν υπερβολικά από έλλειψη σεξ-απίλ», είπε και πρόσθεσε: «Η έκπτωσή μας δεν είναι μόνο μια κίνηση αγάπης για το άθλημα, είναι και μια πρόσκληση στους φιλάθλους να ζήσουν μια εμπειρία απελευθέρωσης του σεξ και όχι περιθωριοποίησής του».

Σχετικές ειδήσεις