ΣΠΟΡ

Australian Open: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν στη μάχη – Πότε και πού θα δείτε τα ματς

Στέφανος Τσιτσιπάς Μαρία Σάκκαρη Australian Open
EPA/STEVEN MARKHAM

Australian Open: Το πρώτο Grand Slam της χρονιάς ξεκινάει τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1) με τη συμμετοχή τόσο του Στέφανου Τσιτσιπά, όσο και της Μαρίας Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια, μάλιστα, αγωνίζεται την πρώτη ημέρα του Australian Open.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Γιαπωνέζα, Νάο Χιμπίνο, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 05:00 (σ.σ. είναι ο δεύτερος στο πρόγραμμα). Ο αγώνας θα γίνει στο κεντρικό court, τη Rod Laver Arena κι ως εκ τούτου αναμένεται να μεταδοθεί από το Eurosport1HD.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη τα χαράματα της Δευτέρας (15/1), αντιμετωπίζοντας τον Ματέο Μπερετίνι. Όπως η Σάκκαρη, έτσι κι ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο κεντρικό court. Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή είναι ο δεύτερος στο πρόγραμμα κι αναμένεται να ξεκινήσει όχι πριν τις 05:00. Θα καλυφθεί κι αυτός από το Eurosport1HD.

Australian Open

Το Eurosport, το οποίο μεταδίδεται μέσα από την πλατφόρμα της NOVA, έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Australian Open κι ως εκ τούτου θα μεταδώσει τα σπουδαιότερα παιχνίδι μέσα από τα δύο κανάλια του.

Τα Eurosport1HD και Eurosport2HD θα καλύψουν τους σημαντικότερους αγώνες με καθημερινές μεταμεσονύχτιες μεταδόσεις από τις 02:00 έως και το φινάλε της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας.

Σχετικές ειδήσεις