ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σ. Μανωλόπουλος στο Newsbomb.gr: Τιμή η συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα - «Τεράστιος Coach o Πιτίνο»

Σ. Μανωλόπουλος στο Newsbomb.gr: Τιμή η συμμετοχή μου στην εθνική ομάδα - «Τεράστιος Coach o Πιτίνο»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλός προπονητής ο οποίος έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία χρόνια.

Δουλεύει σκληρά και αθόρυβα και φέτος βρέθηκε να κάθεται στην «ηλεκτρική καρέκλα» του Περιστερίου το οποίο είχε αλλάξει πριν την θητεία του δύο προπονητές.

Επανέφερε την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας η οποία έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στα τελευταία της παιχνίδια. Ειδικά στο πρώτο της σειράς με τον Προμηθέα το Περιστέρι ήταν εξαιρετικό. Αυτό σίγουρα είναι μια κληρονομιά για την επόμενη σεζόν.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μιλώντας στο «Newsbomb.gr» τόνισε ότι είναι μεγάλη του τιμή που είναι στο προπονητικό τιμ της εθνικής σε μια κομβική για εκείνην περίοδο.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον coach Πιτίνο. Ειδικότερα είπε, πως «Ο Ρικ Πιτίνο είναι πολύ μεγάλος προπονητής. Ο κ. Πιτίνο έχει διδάξει μπάσκετ και έχει δημιουργήσει πράγματα τα οποία δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας. Είναι ένα ζωντανό μεγάλο κεφάλαιο του παγκόσμιου μπάσκετ», λέει χαρακτηριστικά και συνεχίζει, «Είναι τεράστια τιμή για εμένα να βρίσκομαι στο τιμ της εθνικής ομάδας μπάσκετ.

Πέρα από έναν μεγάλο προπονητή παίχτες που έχουν τεράστια ιστορία και διακρίσεις βρίσκονται στην ομάδα αυτή την στιγμή. Η επιστροφή Σπανούλη είναι μια σημαντική προσθήκη και αν είμαστε τυχεροί θα έρθει και ο Γιάννης. Το εγχείρημα της εθνικής είναι δύσκολο αλλά θα παλέψουμε. Εγώ από τη σειρά μου θα βοηθήσω με τις γνώσεις μου, τις εικόνες μου και με όλο μου το «είναι» σε αυτό το τουρνουά την εθνική μας ομάδα».

Στην συνέχεια είπε πως η ομάδα του το Περιστέρι θα είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν και δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να πετύχει αυτό το στοίχημα. Θεωρεί πως το Περιστέρι έχει μεγάλη μπασκετική ιστορία και από τα σπλάχνα αυτής της ομάδας έχουν αναδειχθεί μεγάλοι παίχτες.

«Το Περιστέρι έχει μια πολύ μεγάλη Ιστορία, έχουν περάσει παιχταράδες από αυτή την ομάδα, ως ομάδα έχει πρωταγωνιστήσει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτή την στιγμή έχει μια πολύ «δυνατή» διοίκηση και νομίζω πως είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα».

Σε ότι αφορά ποιους παίχτες ξεχωρίζει που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου ο Έλληνας τεχνικός λέει στο «Newsbomb.gr»:

«Γέννημα-θρέμμα παίχτης της ομάδας που ξεχωρίζω είναι Άγγελος Κορωνιός. Από εκεί και πέρα παίχτες όπως ο Πελεκάνος, ο Παπαμακάριος, ο Μάντζαρης, ο Πεδουλάκης είναι παίχτες που έγραψαν ιστορία και η πορεία τους απέδειξε ότι το Περιστέρι είχε δυνατά τμήματα υποδομής. Από εκεί και πέρα ο Αλφόνσο Φόρντ και ο Έντι Μόρις ξεχωρίζουνε και ήταν τεράστιοι κατ’ εμέ παίχτες».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε όχημα διαφυγής και DNA στα νύχια της Καρολάιν - Πού «κολλάνε» οι έρευνες