ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους «8» του ATP στο Τορόντο ανήμερα των γενεθλίων του

Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Τσιτσιπάς σε προσπάθεια στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες
AP Images

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δεν δυσκολεύτηκε ο Έλληνας πρωταθλητής να επικρατήσει 2-0 του Κάρεν Χατσάνοφ από τη Ρωσία και να προκριθεί στους «8» του τουρνουά ATP στο Τορόντο, την ημέρα που συμπλήρωσε 23 χρόνια ζωής.

Χαρούμενα γενέθλια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, καθώς κατάφερε την Πέμπτη (12.08) να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του σημαντικού τουρνουά της ATP στο Τορόντο. Ο 23χρονος πρωταθλητής επικράτησε 2-0 του Ρώσου Κάρεν Χατσάνοφ, ο οποίος είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να περάσει έτσι στους «8».

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να πάρει εύκολα το πρώτο σετ επικρατώντας 6-3. Ακόμα πιο εύκολη ήταν η επικράτησή του στο δεύτερο σετ, καθώς επιβλήθηκε 6-2 και έτσι εξασφάλισε την παρουσία του στον προημιτελικό του τουρνουά του Τορόντο.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Νορβηγό Κάσπερ Ρούουντ, που είναι Νο12 στην Παγκόσμια Κατατάξη. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τενίστας είναι στο Νο3 της σχετικής λίστας, μετά την εντυπωσιακή του πορεία στο Roland Garros φέτος το καλοκαίρι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο Newsbomb.gr: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Η μετάλλαξη Δέλτα θέλει κοινή λογική