ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμη για Ολυμπιακό η Μάντσεστερ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Έτοιμη για Ολυμπιακό η Μάντσεστερ, 2-0 την Κρίσταλ Πάλας

Κάνοντας καλό παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαστ Παρκ» και εμφανίστηκε έτοιμη ενόψει Ολυμπιακού.

Το τελευταίο της τεστ πριν από το σπουδαίο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραία έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο, όπου φιλοξενήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας για να επικρατήσει 2-0 και να πλησιάσει στις θέσεις της Ευρώπης.

Στο πρώτο ημίχρονο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει στο γκολ, με το 0-0 να είναι φυσικό επόμενο για σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν ρυθμούς και έτσι έφτασαν σχετικά άνετα στη νίκη με 2-0. Ο Εβρά στο 62' κέρδισε το πέναλτι με τον Ρόμπιν φαν Πέρσι να ευστοχεί και να ανοίγει το σκορ.

Η συνέχεια, ήταν ανάλογη για τη Μάντσεστερ, καθώς στο 68' ο Γουέιν Ρούνεϊ με εκπληκτικό σουτ έκανε το 2-0 πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουάρντ, Νταν, Ντελανέι, Παρ, Πάντσεον, Γιέντινακ, Λέντλεϊ, Ινς (85' Γκέιλι), Μάρεϊ (66' Ζερόμ), Σαμάκ (74' Μπολάσι).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ (88' Φλέτσερ), Εβρά, Κάρικ, Φελαϊνί, Μάτα, Ρούνεϊ, Γιανουζάι (80' Γκιγκς), Φαν Πέρσι (80' Βαλέντσια).

Πηγή: onsports.gr