ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρουσιάστηκε ο Ντουντού στην Ατλέτικο Μινέιρο

Παρουσιάστηκε ο Ντουντού στην Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Ντουντού Σεαρένσε παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ατλέτικο Μινέιρο και τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει...

Ο Ντουντού Σεαρένσε παρουσιάστηκε και επίσημα από την Ατλέτικο Μινέιρο και τόνισε πως στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την καινούργια του ομάδα.

«Ελπίζω να ωριμάσω ακόμα περισσότερο και να εξελιχθώ κατά τη διάρκεια του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και ίσως να μπορέσω να βρω μία θέση στη Σελεσάο. Αυτό πάντως είναι θέμα δουλειάς και αφοσίωσης»,
δήλωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.

«Δεν θέλω να είμαι σε έναν σύλλογο και να μην παίρνω το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να περνούν τα χρόνια χωρίς να κατακτώ πρωταθλήματα. Θα παλέψω για να πάρω το πρωτάθλημα. Ήρθα στην Ατλέτικο που ξέρω ότι διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε εδώ και ελπίζω να ξεπληρώσουμε στο γήπεδο την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα ο κόσμος».

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε το διευθυντής ποδοσφαίρου, Εντουάρντο Μαλούφ ο οποίος αποκάλυψε πως το συνολικό κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 1,1 εκατομμύρια ευρώ ενώ πρόσθεσε πως ο Ντουντού υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Μαλούφ τόνισε πως ο πρώην «ερυθρόλευκος» μέσος ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και πως ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, την οποία του προσέφερε η Ατλέτικο Μινέιρο.


Onsports.gr