ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βρύζας: Άλλαξε τακτική ο ΠΑΟΚ

Βρύζας: Άλλαξε τακτική ο ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ανέλυσε στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ σε Γιώργο Σαρρή (πρόεδρος της Ομοσπονδίας) και Γιάννη Μώραλη (εκπρόσωπος του Ολυμπιακού) γιατί ο «Δικέφαλος» πέρασε στην αντεπίθεση.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν μία αντιπαράθεση σε έντονο ύφος στο δ.σ. της ΕΠΟ ανάμεσα στον Βρύζα και τους Σαρρή και Μώραλη για τις καυστικές ανακοινώσεις που εξέδωσε τελευταία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η συζήτηση έγινε σε ήπιους τόνους.

Ο Ζήσης Βρύζας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Κάποιος έπρεπε να τα πει. Εμείς σας δώσαμε χρόνο κ. Σάρρη, ως νέο πρόεδρο για να δούμε αν αλλάξει κάτι. Μόλις διαπιστώσαμε ότι αυτό δε συμβαίνει, αλλάξαμε τακτική. Είστε πρόεδρος και δεν πάτε σε κανένα γήπεδο, δεν εμφανίζεστε πουθενά. Δεν σας ξέρει κανείς. Εμείς παίζαμε ευρωπαϊκό αγώνα και εσείς ορίζατε την ίδια μέρα συνέντευξη Τύπου. Εμείς δε θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό διεφθαρμένο σύστημα. Τις προτάσεις μας τις καταθέσαμε εκεί που έπρεπε, στον αρμόδιο Υφυπουργό».

Στην αντίπερα όχθη, οι Σαρρής και Μώραλης φέρονται να απάντησαν με ένα... μικρό παράπονο, ότι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η συζήτηση να γινόταν μέσα στα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία με Sportfive ο ΠΑΟΚ