ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτές είναι οι χειρότερες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις όλων των εποχών

Αυτές είναι οι χειρότερες ποδοσφαιρικές εμφανίσεις όλων των εποχών

Μέχρι σήμερα στο ποδόσφαιρο ξέραμε ένα είδος κακοποίησης. Όταν μια ομάδα αποδίδει κακό θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, είναι λογικό ο κάθε φίλαθλος να ενοχλείται και να θεωρεί ότι τα χρήματα που έχει πληρώσει για το εισιτήριο, δεν αντικατοπτρίζουν τη πραγματική αξία του γεγονότος που βλέπει.

Τι γίνεται όμως όταν η ποδοσφαρική κακοποίηση δεν οφείλεται στο κακό θέαμα, αλλά στις εμφανίσεις του εκάστοτε συλλόγου; Και όταν μιλάμε για εμφανίσεις εννοούμε την ενδυμασία.

Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις δέκα χειρότερες ποδοσφαιρικές ενδυμασίες από καταβολής του αθλήματος και σας τις παρουσιάζουμε με έναν πιο χιουμοριστικό τρόπο.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει:

10. H εμφάνιση της Φιορεντίνα τη σεζόν 1992-1993 είχε ολίγον από παντζάρια μέσα για να σπάει η μονοτονία του άσπρου. Κι ο χορηγός όμως δεν πήγαινε πίσω, αφού μετά το φαγητό, ερχόταν η χώνεψη με γνωστό αναψυκτικό...

10

9. H εμφάνιση της Χαλ, πραγματικά είχε τα χάλια της... Βγαλμένη από ζωολογικό κήπο, οι ποδοσφαιριστές θύμιζαν στην καλύτερη περίπτωση, γατόπαρδους.

9 oooo

8. Είναι σχεδόν σίγουρο, πως ο σχεδιαστής της συγκεκριμένης εμφάνισης (Αθλέτικ Μπιλμπάο), είχε στο μυαλό του κάποιο είδος αμοιβάδας όταν σχεδίαζε...

8 ooooooo

7. Είμαστε βέβαιοι πως κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 1994, ο τερματοφύλακας του Μεξικό δεν θα ήταν περήφανος για την ενδυμασία του.

IRELAND-V-MEXICO-002


6. Το στιλιστικό δημιούργημα μας έρχεται από την Ιαπωνία του 2001 και θυμίζει πορτοκάλι...

66 ooooooooo

5.Κι όμως. Στη Ντέρμπι Κάουντι του 1949 οι ποδοσφαιριστές έπαιζαν με πουκάμισα...

5 oooooo

4.Τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε αυτό το δημιούργημα της Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ

4 00000

3. Αυστραλία - Εθνική ομάδα: To 1991 ζούσε ο Πικάσο; Όχι, αλλά η εν λόγω δημιουργία εκεί μας παραπέμπει

3 ooooooo

2. Αυτό θα αντίκριζε κάποιος που θα άνοιγε την τηλεόρασή του σε αγώνα της Σιέρα Λεόνε

2 oooooo

1. Η κορυφή ανήκει δικαιωματικά στα Καριμπού του Κολοράντο... Χωρίς επεξήγηση...

sport-015