ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίσσας: «Προσοχή με τον Αντετοκούνμπο!»

Μίσσας: «Προσοχή με τον Αντετοκούνμπο!»

Ιδιαίτερη αντιμετώπιση χρειάζεται ο Γιάννης Αντετοκούμπο, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί σωματικά από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Μίσσα.

Ο 19χρονος γκαρντ/φόργουορντ υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τους αγώνες της Εθνικής Νέων στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ όπως και ο ίδιος κατ' επανάληψη έχει δηλώσει θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και στην Ανδρών. Ο Κώστας Μϊσσας, με δηλώσεις του στο Sentra FM 103.3, παραδέχθηκε πως ναι μεν τον περιμένει το καλοκαίρι, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρόκειται από την ΕΟΚ να τον υπερφτώσουν με παιχνίδια και προπονήσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι δεδομένο και σίγουρο πως υπάρχει θέμα συμμετοχής του και στις δύο ομάδες. Υπάρχει θέμα με τη διάρκεια της προετοιμασίας και την υπερφόρτωση του παίκτη. Γίνεται μια προσπάθεια, σε επικοινωνία με το Γιάννη, να βρεθεί η χρυσή τομή. Δηλαδή, να κάνει μικρότερη προετοιμασία και να παίξει τα δέκα ματς με τη Νέων και στη συνέχεια να είναι στην Εθνική Ανδρών για να διεκδικήσει εκεί τη θέση του. Σκεφτόμαστε πάνω από όλα τον αθλητή. Αν ξεκινούσε προετοιμασία κανονικά μιλάμε για 3,5 μήνες φουλ και στο... καπάκι ΝΒΑ. Χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση και προσοχή. Μας ενδιαφέρει να παίξει, αλλά μας ενδιαφέρει να είναι καλά και να παίζει, να είναι συνέχεια καλά, γιατί είναι παίκτης που θα στηρίζει την Εθνική για πολλά χρόνια».