ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιώλης: «θα αλλάξουν πολλά σε πρόσωπα και νοοτροπία»

Τσιώλης: «θα αλλάξουν πολλά σε πρόσωπα και νοοτροπία»
Την πρόθεση του να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του Άρη...

Την πρόθεση του να αλλάξει πολλά πράγματα στην ομάδα του Άρη, κυρίως σε πρόσωπα και νοοτροπία εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης σε δηλώσεις του στην ΕΤ3.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε ότι τελικά ήταν καλύτερα που ήρθε από τώρα στην ομάδα, ενώ επεσήμανε πως αποτελεί άλμα για την καριέρα του ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης.

“Τελικά, τηρουμένων των αναλογιών, είναι καλύτερα που ήρθα από τώρα στην ομάδα και όχι το καλοκαίρι, αφού ξέρουμε την ομάδα και τις ανάγκες της”.

“Ήταν τιμητική η πρόταση που μου έγινε από τον Άρη επιτρέποντάς μου να κάνω ένα άλμα στην καριέρα του”, για να παραδεχθεί πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε:

“Ήταν καθοριστική η συμβολή του προέδρου της ΠΑΕ, του Θανάση Αθανασιάδη”.

Για τον κόσμο του Άρη τόνισε: “Είναι εκπληκτικός, τον παρακολουθώ όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας και αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να αναλάβει κάποιος μια ομάδα, θέλοντας να είναι αυτή ανταγωνιστική”.

“Ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχεις και εμείς δίνουμε την υπόσχεση να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου, παρουσιάζοντας μια ομάδα που θα δίνει χαρά με το παιχνίδι της.

Θέλουμε να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο και να έχουμε και καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να παίζουμε γρήγορο και πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι πρώτες ενδείξεις ήρθαν. Στον Άρη θα αλλάξουν πολλά και κυρίως σε πρόσωπα και νοοτροπία”.

Όσον αφορά τους Κόκε, Καστίγιο και Μπομπαντίγια δήλωσε: “Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα. Τον Κόκε τον θέλαμε αλλά έφυγε για δικούς του λόγους χωρίς να κρατάμε κανέναν στην ομάδα με παρακάλια.

Ο Καστίγιο θέλει να μείνει στον Άρη. Η παραμονή του Μπομπαντίγια εξαρτάται από πολλά πράγματα και κυρίως από τη συμπεριφορά του”, δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης.