ΑΘΛΗΤΙΚΑ

NBA: Ένας Ινδός γίγαντας στο Σακραμέντο (video)

NBA: Ένας Ινδός γίγαντας στο Σακραμέντο (video)

Ο ύψους 2,26μ. Σιμ Μπουλάρ υπέγραψε στους Σακραμέντο Κινγκς και έγινε ο υψηλότερος εν ενεργεία παίκτης αλλά και ο πρώτος Ινδός στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

Ο ινδικής καταγωγής «γίγαντας» υπέγραψε μη εγγυημένο μονοετές συμβόλαιο με απολαβές 507.366 δολαρίων. Αυτό σημαίνει πως για να παραμείνει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα πρέπει να πείσει με τις εμφανίσεις του, τους ανθρώπους των Σακραμέντο.

Ουσιαστικά αυτή η κίνηση αποτελεί μια προσπάθεια του ΝΒΑ να επεκταθεί στην αγορά της Ινδίας, με τους «βασιλιάδες» να γίνονται οι πρώτοι που το τολμούν, μιας και ο ιδιοκτήτης της ομάδας Βίβεκ Ράναντιβ, κατάγεται από την Ινδία.

«Πάντοτε πίστευα ότι η Ινδία είναι το επόμενο μεγάλο σύνορο για το ΝΒΑ», τόνισε ο Ρέναντιβ για να συμπληρώσει: «Ο Σιμ εκπροσωπεί την αρχή από το ότι θα επακολουθήσει από αυτή την περιοχή όσο το παιχνίδι μεγαλώνει και προσελκύσει περισσότερο ενδιαφέρον μεταξύ της νέας γενιάς των Ινδών φιλάθλων».

Ο Μπουλάρ είναι 2,26μ και ζυγίζει 164 κιλά! Μπορεί να κατάγεται από την Ινδία αλλά έχει γεννηθεί στον Καναδά και αυτή είναι η χώρα που εκπροσωπεί στις διεθνείς διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πουλί κουτσούλισε στο στόμα τον Γιανγκ (photos)

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Μπενίτες