ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντι Μαρία: «Η Ρεάλ μου ζήτησε να μην παίξω στον τελικό του Μουντιάλ»

Ντι Μαρία: «Η Ρεάλ μου ζήτησε να μην παίξω στον τελικό του Μουντιάλ»

Αποκαλυπτικός ήταν ο Άνχελ Ντι Μαρία σε ραδιοφωνικό σταθμό και την μη συμμετοχή του στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο Αργεντινός επιθετικός που δεν αγωνίστηκε στον τελικό του πρόσφατου Μουντιάλ, αποκάλυψε ότι δέχτηκε γράμμα από την Ρεάλ Μαδρίτης να μην πάρει μέρος στον αγώνα.

Χαρακτηριστικά ο Ντι Μαρία στον σταθμό «America & Closs» είπε: ««Την ημέρα του τελικού έλαβα στις 11 το πρωί ένα γράμμα από την Ρεάλ Μαδρίτη με το οποίο μου ζητούσε να μην παίξω. Παίζαμε το απόγευμα και προετοιμαζόμουν για να είμαι σε καλή κατάσταση, παρά τον τραυματισμό που είχα περάσει. Μόλις πήρα το γράμμα το έσκισα. Το αν θα έπαιζα ήταν θέμα του προπονητή μου. Εκείνος αποφάσισε. Αλλά εγώ ένιωσα πολύ άσχημα εκείνο το πρωί».

Επίσης, ο άσος της Μάντσεστερ Γουνάιτεντ αναφέρθηκε και στην φυγή του από τους «μερένχες» υπογραμμίζοντας: «Δεν είπα ποτέ πως θέλω να φύγω. Η ομάδα αποφάσισε να αγοράσει άλλους παίκτες στη θέση μου. Εγώ είχα εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου. Δεν είχα όμως, σχέση με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Όταν υπέγραψα το συμβόλαιό μου δεν ήταν εκεί»!

Ενώ, για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την στήριξη του προς το πρόσωπό του τόνισε: «Ο Κριστιάνο ήταν πάντα δίπλα μου. Πάλεψε για να μείνω. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει και εκείνος στη Μαδρίτη»!

Τέλος, ο Ντι Μαρία έκανε λόγο και για την νέα του ομάδα την Μάτσεστερ Γιουνάιτ λέγοντας: «Θέλω να πετύχω γκολ και να βοηθήσω να επιστρέψει η Γιουνάιτεντ εκεί που της αξίζει να είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος στο Μάντσεστερ», ήταν τα λόγια του επιθετικού των «κόκκινων».