ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελλάδα - Β. Ιρλανδία: Παιχνίδι δίχως... αύριο

Ελλάδα - Β. Ιρλανδία: Παιχνίδι δίχως... αύριο

Ή τώρα ή ποτέ... Η Εθνική Ελλάδος υποδέχεται απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTE Sport 1) την Βόρειο Ιρλανδία στα πλαίσια των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει... ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έχει καταφέρει να πάρει τη νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Από την άλλη, οι αντίπαλοί μας προέρχονται από ένα 2/2 και αναμφισβήτητα απόψε παίζουν για δύο αποτελέσματα.

Σχετικά με τα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού, όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι με την Φινλανδία.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης (ή ο Ταχτσίδης), με τους Μανιάτη και Μάνταλο εσωτερικούς μέσους. Την τριάδα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Σαλπιγγίδης, Μαυρίας (ή Καρέλης) και ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Γλύκος, Βύντρα, Μόρας, Γιαννούλης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Σκόνδρας, Σαμαράς και Σάμαρης.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λανουά από τη Γαλλία.