ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όθωνας: «Υπάρχει αδιαπραγμάτευτη πολιτική βούληση»

Όθωνας: «Υπάρχει αδιαπραγμάτευτη πολιτική βούληση»
Εξαιρετικής και ουσιαστικής σημασίας χαρακτήρισε την υπόθεση...

Εξαιρετικής και ουσιαστικής σημασίας χαρακτήρισε την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών, ο Μανώλης Όθωνας, προκειμένου να δοθεί κάθαρση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μην υπάρξει καμία ανοχή και κανένας συμβιβασμός καθώς αποτελεί απαίτηση ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανώλη Όθωνα:

«Πρόκειται για μια υπόθεση εξαιρετικής σημασίας, όχι μόνο συμβολικής, αλλά και ουσιαστικής για να αλλάξουμε το τοπίο στο μολυσμένο βιότοπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ένα ακόμα μετέωρο βήμα στην προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Υπάρχει αδιαπραγμάτευτη πολιτική βούληση. Καμία ανοχή, καμία έκπτωση, κανένας συμβιβασμός. Είναι απαίτηση όχι μόνο του κόσμου που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας. Αυτή η πολύ σημαντική υπόθεση εμπεριέχει πολυσήμαντα μηνύματα, με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός του χώρου του ποδοσφαίρου. Το γεγονός δηλαδή, ότι ζούμε μια νέα εποχή στην πατρίδα μας, όπου εστίες ανομίας και διαφθοράς που μέχρι πρότινος εθεωρούντο ως άβατα ή με υψηλές διασυνδέσεις και προστασίες, δεν απολαμβάνουν πια καμιάς ιδιότυπης ασυλίας».