ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Xαμόγελα για τρεις, δύσκολα για Βόλο

Xαμόγελα για τρεις, δύσκολα για Βόλο
Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν βατές κληρώσεις...

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν βατές κληρώσεις (Μακάμπι Τελ Αβίβ, Καρπάτι Λβιβ και Ντιναμό Τιφλίδας αντίστοιχα) με τον Ολυμπιακό Βόλου να αντιμετωπίζει το μεγαθήριο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Από τη στιγμή που οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ήταν στα γκρουπ των ισχυρών ήταν το πιθανότερο να έχουν και βατούς αντιπάλους, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά την κλήρωση των play-off του Europa League.

Οι «πράσινοι» βγήκαν στο πρώτο ζευγάρι της κλήρωσης και θα αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται εκτός έδρας. Να θυμήσουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα, ήταν εκείνη που πέρυσι άφησε εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει στον δρόμο του την ουκρανική, Καρπάτι Λβιβ που βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τρομάξει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει την καλύτερη δυνατή κλήρωση. Αυτό γιατί θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Τιφλίδας, η οποία έχει καταντήσει σε… πελάτισσα των ελληνικών ομάδων, καθώς έχει ηττηθεί από τους Πανιώνιο και Παναθηναϊκό στο παρελθόν, ενώ και η ΑΕΚ μπορεί να την αποκλείσει με έναν εύκολο τρόπο, εφόσον παρουσιαστεί σοβαρή.

Το δυσκολότερο έργο από όλες τις ελληνικές ομάδες, χωρίς καμία αμφιβολία έχει ο Ολυμπιακός Βόλου. Η ομάδα του Γκραθία θα πρέπει να αποκλείσει την Παρί Σεν Ζερμέν των αρκετών αστεριών για να μπορέσει να πετύχει το θαύμα της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr