ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσα «Κάνιο», Τζιμπούρ, έξω ο «Φέτφα»

Μέσα «Κάνιο», Τζιμπούρ, έξω ο «Φέτφα»
Τα... λόγια και οι θεωρίες τελείωσαν και έφτασε η ώρα ο Ολυμπιακός να περάσει στην πράξη. Σε λιγότερο από 24 ώρες...

Τα... λόγια και οι θεωρίες τελείωσαν και έφτασε η ώρα ο Ολυμπιακός να περάσει στην πράξη. Σε λιγότερο από 24 ώρες οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο μπορεί να αποδειχτεί και το κρισιμότερο.

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να αντιμετωπίζει ένα και μοναδικό πρόβλημα. Αυτό του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και παρά το ότι δεν φάνηκε να έχει κάτι σοβαρό, αποφασίστηκε να προφυλαχθεί, λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε στους κοιλιακούς. Έτσι, στην προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αποκλείστηκε απ' την αποστολή.

Αντιθέτως, σε αυτή βρίσκεται ο «ηγέτης» του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν, Αριέλ Ιμπαγάσα, αλλά και ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο «Κάνιο», μάλιστα, πριν την έναρξη της προπόνησης είχε και ένα ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και στη συνέχεια γυμνάστηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι ότι τόσο ο Ιμπαγάσα, όσο και ο Τζιμπούρ, δεν θα βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, αλλά στον πάγκο. Όμως, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Βαλβέρδε να πραγματοποιήσει μια έκπληξη της τελευταίας στιγμής, θέλοντας να... αιφνιδιάσει και τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Στην 19αδα που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, συμπεριλήφθηκαν οι:
Μέγερι, Κοστάνσο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Ορμπαίθ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Τοροσίδης, Φέισα, Μακούν, Αμπντούν, Γέστε, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Ιμπαγάσα.

Διαβάστε περισσότερα στο theplayer.gr