ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις Ελπίδες

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τις Ελπίδες

Νέα ήττα γνώρισε η εθνική ομάδα των Ελπίδων, η οποία αποτελεί τη δεύτερη συνεχή εντός έδρας ήττα σε διάστημα τριών ημερών.

Μετά τη Γερμανία, την περασμένη Παρασκευή, χθες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Ελπίδων, έχασε και από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με 1-0, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τρίπολη, στο πλαίσιο του Α΄ προκριματικού ομίλου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2013.

Το τέρμα των νικητών σημείωσε ο Βίσκα στο 67ο λεπτό.

elvosn1

Η Ελλάδα με αυτή την ήττα, ουσιαστικά απώλεσε, κάθε ελπίδα για είσοδό στα μπαράζ πρόκρισης, αφού το χθεσινό αποτέλεσμα την έριξε στην τέταρτη θέση της κατάταξης με 9 βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Γερμανία που έχει 18 βαθμούς και τις Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λευκορωσία, που με 10 βαθμούς ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση.

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ 0-1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ράντεκ Πρίχοντα (Τσεχία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάννου, Λαγός - Μπρεκάλο, Μπέκιτς

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Λάμπρου, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Λαγός, Γκέντσογλου, Μαυρίας (56΄ Τσίτας), Μητρόπουλος (72΄ Σοϊλέδης), Γιάννου (65΄ Καρέλης), Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Μάνταλος.

ΒΟΣΝΙΑ/ΕΡΖΕΓΟΒΙΝΗ (Βλάντο Γιάγκοντιτς): Μπούκβιτς, Τσόλιτς, Σίποβιτς, Μάρκιτς, Βίσκα, Στεβάνοβιτς (89΄ Πρτσιτς), Μπίλμπιγια (61΄ Μπέκιτς), Γκράχοβατς, Μπρεκάλο, Γκνιάτιτς (84΄ Ζάκαριτς), Κβέσιτς.