ΦΑΡΜΑΚΟ

Η DEMO χορηγός στην έκθεση «Pablo Picasso-Jean Cocteau: Οι καινοτόμοι του Μοντερνισμού»

Η DEMO χορηγός στην έκθεση «Pablo Picasso-Jean Cocteau: Οι καινοτόμοι του Μοντερνισμού»

Εκατόν ενενήντα έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κεραμικής και καλλιτεχνικών εκδόσεων των δύο μεγάλων πρωτεργατών του μοντερνισμού, του Pablo Picasso και του Jean Cocteau, από το Μουσείο Pablo Picasso Münster και τη Συλλογή Γιάννη Κονταξόπουλου, παρουσιάζονται στην έκθεση «Pablo Picasso-Jean Cocteau, Οι καινοτόμοι του Μοντερνισμού», η οποία διοργανώνεται από το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

Η έκθεση άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό στις 4 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2016. Φιλοξενείται στο χώρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη και την επιμέλεια έχει ο Τάκης Μαυρωτάς, Διευθυντής Εικαστικού Έργου του Ιδρύματος. Λειτουργεί σε καθημερινή βάση και παρέχει τη δυνατότητα για ξεναγήσεις, εικαστικές δραστηριότητες αλλά και σχολικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι βασικός χορηγός της έκθεσης. Συνεπής στη φιλοσοφία της για ενεργή κοινωνική παρουσία και συμμετοχή, η DEMO δίνει το «παρών» και στα σημαντικά πολιτιστικά δρώμενα. Επιλέγει να στηρίξει μια ιδιαίτερα αξιόλογη εικαστική πρόταση που περιλαμβάνει έργα δύο κορυφαίων δημιουργών που έχουν με το έργο τους χαράξει ανεξίτηλα την ιστορία της τέχνης. Η χορηγία της DEMO εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας 2015-2016 που έχει επίκεντρο τον Άνθρωπο.

Σχετικές ειδήσεις