ΥΓΕΙΑ

Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Από 1 έως 40.000 ευρώ οι δωρεές» - Ξεπέρασαν τα 3,2 εκατ.

Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Από 1 έως 40.000 ευρώ οι δωρεές» - Ξεπέρασαν τα 3,2 εκατ.
Έτοιμος για το ταξίδι στη Βοστώνη είναι ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ.
FACEBOOK

Την απέραντη ευγνωμοσύνη του προς όλους, εξέφρασε ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ, λίγο πριν το παιδί αναχωρήσει για τη Βοστώνη όπου θα υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για τη νόσο της Νωτιαίας Μυικής Ατροφίας.

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί στον ειδικό λογαριασμό το πρωί της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου φτάνουν τα 3.207.000 ευρώ και όπως διευκρίνισε ο κύριος Γλωσσιώτης συγκεντρώθηκαν από ποσά που ξεκινούσαν από ένα ευρώ και έφτασαν και τις 40.000.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται κατάθεση του 1.000.000 εκατομμυρίου ευρώ από άγνωστο ιδιώτη που γράφτηκε και πως το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί έως τώρα είναι 40.000 ευρώ.

Εξήγησε ότι έως 31 Οκτωβρίου θα ισχύουν οι κουμπαράδες, θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις και θα γίνεται συγκέντρωση χρημάτων μιας και εκτός της θεραπείας είναι τεράστιο το κόστος μεταφοράς του Παναγιώτη στη Βοστώνη και με ειδικό αεροπλάνο – ασθενοφόρο.

Δείτε τη συνέντυξη του Γιώργου Γλωσσιώτη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας:

«Η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια!!!»

Με ανάρτησή της στο Facebook, η μητέρα του Παναγιώτη - Ραφαήλ, ευχαρίστησε με τη σειρά της τον κόσμο που βοήθησε να συγκεντρωθεί το ποσό για να πάρει τη θεραπεία το παιδί της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια!!!»

Δείτε τι έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα του παιδιού:

«Είμαστε απίστευτα συγκινημένοι, δεν έχουμε προλάβει να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα! Βλέπω προσφορές ανθρώπων και στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να τους ευχαριστήσω ποτέ προσωπικά. Να προσθέσω ότι τη διαχείριση της σελίδας την έχουμε οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ, το έχουμε ξαναπεί αλλά το διευκρινιζω γιατί υπάρχουν απορίες. Τα περισσότερα τα ανεβάζω εγώ, η μαμά, γιατί ο μπαμπάς μας τρέχει ασταμάτητα. Επίσης, θα ήθελα την κατανόησή σας, φροντίζω αποκλειστικά το

παιδί για αυτό δυστυχώς δεν έχω το χρόνο να απαντώ στα μηνύματα σας. Η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια!!! ΥΓ Ένα ηθικό δίδαγμα ας μας ακολουθεί από δω και πέρα: το λίγο των πολλών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ !! Να είστε όλοι καλά!!!

Χθες, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει συγκεντρωθεί το ελάχιστο απαραίτητο ποσό των 3.033.000 ευρώ, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ώστε να μεταβεί ο Παναγιώτης - Ραφαήλ στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital, βρέθηκε το MDA Ελλάς – Σωματείο για τη Φροντίδα των ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου, επειδή αναμένεται να υπάρξουν πρόσθετα έξοδα μεταφοράς, διαμονής καθώς και διάφορες θεραπείες που απαιτούνται για την βελτίωση και διατήρηση της φυσικής κατάστασης του ασθενούς (φυσικοθεραπείες, εργοθεραπείες, λογοθεραπείες, υδροθεραπείες κλπ.) που θα λάβει καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της εκεί παραμονής του, ο λογαριασμός θα παραμείνει ανοικτός έως και την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μακελειό σε κηδεία: Έξι νεκροί και τέσσερις τραυματίες (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Καιρός 28ης Οκτωβρίου 2019: Ανατροπή δεδομένων - Αναλυτική πρόγνωση για το τριήμερο

Σχετικές ειδήσεις