ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Emily in Paris: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της νέας σεζόν στο Netflix

Emily in Paris: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της νέας σεζόν στο Netflix

Η ανακοίνωση έγινε από τη Lily Collins μέσα από ένα βίντεο, όπου η Emily έστειλε ένα φιλί στο κοινό και μ' ένα χαμόγελο είπε «παρακαλώ»

Η Emily Cooper, που υποδύεται η Lily Collins, επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix «Emily in Paris». Η νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς θα προβληθεί σε δύο μέρη, με τους φαν να περιμένουν πώς και πώς τα νέα επεισόδια.

Το πρώτο μέρος της νέας σεζόν θα είναι σε πέντε επεισόδια και θα κυκλοφορήσει στις 15 Αυγούστου, ενώ το δεύτερο μέρος στις 12 Σεπτεμβρίου. Η ανακοίνωση έγινε από τη Lily Collins μέσα από ένα βίντεο, όπου η Emily έστειλε ένα φιλί στο κοινό και μ' ένα χαμόγελο είπε «παρακαλώ».

Η νέα σεζόν της «Emily in Paris»

Μέσα στο ίδιο βίντεο, μέλη του καστ περιέγραψαν τη νέα σεζόν της σειράς «Emily in Paris» με λίγες λέξεις. Η Lily Collins τη χαρακτήρισε «περιπετειώδη», η Camille Razar τη θεώρησε «περίπλοκη», ενώ ο Lucien Laviscount προειδοποίησε ότι «θα ραγίσει καρδιές». Η Philippine Leroy-Beaulieu, που υποδύεται την σκληρή διευθύντρια, έδωσε ένα στοιχείο που σίγουρα θα κάνει το κοινό να περιμένει με ανυπομονησία: η τέταρτη σεζόν θα έχει ως κεντρικό θέμα την εκδίκηση.

Ουσιαστικά, η σειρά «Emily in Paris» επιστρέφει πιο σύντομα απ' όσο περιμέναμε και φέρνει μαζί της όλο το δράμα που άφησε η προηγούμενη σεζόν. Θυμίζουμε ότι η Camille και ο Gabriel χωρίζουν στην εκκλησία, όπως το ίδιο γίνεται και με τον Alfie και την Emily, όταν ο πρωτος μαθαίνει τα αληθινά αισθήματα της πρωταγωνίστριας για τον Gabriel. Ωστόσο, το μεγαλύτερο σοκ είναι στο τέλος του επεισοδίου, καθώς ο Γάλλος σεφ αποκαλύπτει στην Emily ότι η Camille είναι έγκυος.