FUN TIME

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ιλ τάραξε τη φύση

Ο θάνατος του Κιμ Γιονγκ Ιλ τάραξε τη φύση

Διάφορα φυσικά φαινόμενα ακολούθησαν την ανακοίνωση του θανάτου του ηγέτη της Β. Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Daily Telegraph», η οποία επικαλείται το κρατικό πρακτορείο της Β. Κορέας KCNA, ο πάγος έσπασε, ο ήλιος έλαμψε και ο ερωδιός υποκλίθηκε στον πατέρα του εκλιπόντα ηγέτη.

Η αλληλουχία των φυσικών φαινομένων έχει ως εξής: στο όρος Paektu, στο οποίο λέγεται ότι γεννήθηκε ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, σημειώθηκε μια τεράστια ρωγμή πάγου, η οποία συνοδεύτηκε από «έναν εκκωφαντικό θόρυβο», στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Chon.

Την τεράστια ρωγμή ακολούθησε μια σφοδρή χιονοθύελλα, η οποία όμως διήρκεσε λίγο. Τότε, ένας δυνατός λαμπρός ήλιος έκανε την εμφάνισή του και έριξε τις αχτίδες του στις λαξευμένες στο βουνό λέξεις: «Όρος Paektu, το ιερό βουνό της επανάστασης. Κιμ Γιονγκ Ιλ».

Παράλληλα, στη βορειοανατολική πόλη Hamhung, ένα άλλο φαινόμενο σημειώθηκε κοντά στο άγαλμα του πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ και ιδρυτή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ.

«Στις 21:20 (τοπική ώρα) την Τρίτη, ένας ερωδιός της Μαντζουρίας πέταξε τρεις φορές γύρω από το άγαλμα, πριν κάτσει σε ένα κοντινό δέντρο. Ο ερωδιός έμεινε εκεί σιωπηλός για ένα διάστημα, υποκλίθηκε στο άγαλμα σκύβοντας το κεφάλι του και πέταξε προς την κατεύθυνση της Πιονγκγιάνγκ».

Τα θαύματα συμβαίνουν ακόμα και στη Β. Κορέα.