FUN TIME

Βίντεο: Κατέγραψαν UFO πάνω από γήπεδο την ώρα ενός αγώνα!

Βίντεο: Κατέγραψαν UFO πάνω από γήπεδο την ώρα ενός αγώνα!

Στον ουρανό καρφώθηκε το βλέμμα των θεατών αλλά και των παικτών σε έναν αγώνα μπέιζμπολ στο Βανκούβερ του Καναδά. Ένα ιπτάμενο αντικείμενο, κάποιοι το παρομοίασαν με UFO, εντοπίστηκε πάνω από το στάδιο κατά τη διάρκεια του ματς μεταξύ των Vancouver Canadians και Everett AquaSox.

Το μεγάλο μπλε φωτεινό αντικείμενο τράβηξε την προσοχή και των παικτών πάνω καθώς περνούσε πάνω από το Scotiabank Field.

Οι χρήστες του Twitter έκαναν πολύ χιούμορ με την εμφάνιση του ιπτάμενου αντικειμένου, γράφοντας πως ευνόησε τους Vancouver Canadians οι οποίοι κέρδισαν.

Άλλοι αμφισβήτησαν τον ενθουσιασμό όσων μιλούσαν για UFO γράφοντας πως έτσι ακριβώς είναι τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια που πωλούνται στα καταστήματα ενώ κάποιοι επισήμανα πως στην κατεύθυνση στην οποία εντοπίστηκε το ιπτάμενο αντικείμενο είναι το αεροδρόμιο του Vancouver που μπορεί να εξηγήσει την εμφάνισή του.

Η Daily Mail επισημαίνει ωστόσο πως δεν είναι αυτό το πρώτο «UFO» που εντοπίζεται στον Καναδά. Σύμφωνα με στοιχεία του Μαΐου, το 2012 είχαν αναφερθεί 1981 (!) τέτοια ιπτάμενα αντικείμενα.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: