FUN TIME

Τριγωνικό διαφανές UFO στο νυχτερινό ουρανό (vid)

Τριγωνικό διαφανές UFO στο νυχτερινό ουρανό (vid)

Ένα τριγωνικό αντικείμενο που περιγράφεται ως «see through» καταγράφηκε στον νυχτερινό ουρανό της Βόρειας Καρολίνα.

Σύμφωνα με το δελτίο μιας ειδικής ομάδας παρατήρησης UFO, ένας μάρτυρας που παραμένει άγνωστος κατάφερε να καταγράψει στην κάμερα του αυτό το μοναδικό φαινόμενο.

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος παρατηρούσε το φεγγάρι με ένα μικρό τηλεσκόπιο, όταν πρόσεξε ένα αντικείμενο (νόμιζε ότι ήταν αεροπλάνο), να πλησιάζει. Ο ουρανός ήταν καθαρός χωρίς σύννεφα και το αντικείμενο πετούσε περίπου στα 5,000 πόδια.

Ο παρατηρητής, ωστόσο, συνειδητοποίησε ότι δεν άκουγε κανένα θόρυβο, έτσι άρπαξε την κάμερα του και τα γυαλιά νυχτερινής όρασης και άρχισε να καταγράφει το περιστατικό.

Το μυστήριο μεγάλωνε, όλο και πιο πολύ, καθώς όταν το ιπτάμενο αντικείμενο περνούσε πάνω από το κεφάλι του, επικρατούσε η απόλυτη σιωπή.

Καθώς, αυτός παρακολουθούσε το αντικείμενο να πετάει, μπορούσε να δει τα αστέρια μέσα από το αντικείμενο, αφού αυτό ήταν διαφανές. Το σκάφος φαίνεται ότι έχει τριγωνικό σχήμα με πέντε φώτα, δύο στο πίσω μέρος με ένα κυκλικό φως να αναβοσβήνει ανάμεσα τους και δυο ακόμα στο μπροστινό μέρος.

«Το τελευταίο περίεργο πράγμα που αντιλήφθηκα, ήταν ότι όταν έβγαλα τα γυαλιά για ένα δευτερόλεπτο για να δω που ακριβώς βρισκόταν, δεν μπορούσα πια να δω τα φώτα», αναφέρει ο ανώνυμος παρατηρητής.

Πηγή video: MUFON

Διαβάατε επίσης:

Τέρας του Λοχ νες: Νέες φωτογραφίες του σε λίμνη