ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Στο υπουργείο Εσωτερικών δεν ξέρουν πόσα φωτοτυπικά έχουν!

Στο υπουργείο Εσωτερικών δεν ξέρουν πόσα φωτοτυπικά έχουν!

Ο Αργύρης Ντινόπουλος συνέστησε ειδική επιτροπή για να μετρήσει και να καταγράψει τα μηχανήματα – «Άνθρακας» το περίφημο συμμάζεμα του κράτους

Από το έγγραφο της διαύγειας που παρουσιάζει το Newsbomb.gr είναι προφανές ότι σε αυτή τη χώρα όποιος ήθελε αγόραζε ότι ήθελε και δεν υπήρχε κανένα αρχείο λειτουργικών εξόδων ακόμα και τώρα που η χώρα βρίσκεται σε ύφεση.

Αν και όπως λένε τα παθήματα γίνονται μαθήματα, σε αυτή τη χώρα δεν μαθαίνουμε τελικά τίποτε. Άλλως δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι παρά τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμμαζέματος των δημοσίων δαπανών σε ένα από τα βασικά υπουργεία της χώρας δεν ξέρουν ούτε τον αριθμό των φωτοτυπικών μηχανημάτων που υπάρχουν. Κατ’ επέκταση κανείς δεν γνωρίζει ποια από αυτά λειτουργούν ή ποια είναι χαλασμένα.

Προφανώς κανείς δεν γνωρίζει πότε αγοράστηκαν, από ποιες εταιρείες και σε τι τιμές. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το απόλυτο μπάχαλο που επικρατούσε και εξακολουθεί να επικρατεί στον δημόσιο τομέα.

Είναι τουλάχιστον τραγικό μετά από 5 χρόνια συνεχούς ύφεσης και περικοπών, να ψάχνουν τέτοιες λεπτομέρειες που υποτίθεται πως έπρεπε να έχουν ρυθμιστεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η ΝΔ.

Για του λόγου το αληθές το Newsbomb.gr σας παρουσιάζει τα έγγραφα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ και την εντολή του υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου να συσταθεί ειδική επιτροπή προκειμένου να καταγράψει τα φωτοτυπικά του υπουργείου. Μόνο που αξίζει να θυμίζουμε το γνωστό: «όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι στο δημόσιο συστήνεις μια επιτροπή…».

fototyp 1
fototyp 2

Διαβάστε επίσης:

Ο «ξαφνικός θάνατος» και η… αριστερή παρένθεση

«Οι Έλληνες παίρνουν τον υψηλότερο κατώτατο μισθό»

Εκλογές το Φθινόπωρο σχεδιάζουν Σαμαράς - Βενιζέλος