ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Range Rover με την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ

Νέο Range Rover με την υπογραφή της Βικτόρια Μπέκαμ

Η πρώην Spice Girl και νυν σχεδιάστρια μόδας Βικτόρια Μπέκαμ υπογράφει την καινούργια έκδοση του Range Rover, που ονομάζεται «Evoque».

Η Βικτόρια Μπέκαμ, αναφερόμενη και στον διάσημο σύζυγό της, δήλωσε ότι «έμεινα πολύ πιστή στον εαυτό μου. Σχεδίασα ένα αυτοκίνητο που θέλω να οδηγήσω, ένα αυτοκίνητο που νομίζω ότι και ο Ντέιβιντ θέλει να οδηγήσει».

«Θεωρώ ότι παρότι οι γυναίκες θα οδηγήσουν αυτό το αυτοκίνητο, έχει μια αρσενική πτυχή. Νομίζω ότι είναι πολύ χαλαρό», προσέθεσε και τόνισε ότι παρότι δεν έχει ασχοληθεί ξανά με κάτι τέτοιο, διδάχτηκε «πάρα πολλά» από την εμπειρία αυτή.

Η Βικτόρια Μπέκαμ είπε ότι αναζήτησε έμπνευση σε πολλές πηγές. «Έκανα μεγάλη έρευνα και όχι μόνο σε αυτοκίνητα--παλιά και νέα--αλλά και σε σκάφη, αεροπλάνα, κινηματογραφικούς αστέρες και διάφορες τοποθεσίες», είπε η ίδια.

Η ειδική έκδοση «Evoque» κοστίζει 80.000 στερλίνες (129.000 δολάρια), δύο φορές περισσότερο από το κανονικό μοντέλο. Θα κατασκευαστούν μόνο 200, τα πρώτα εκ των οποίων θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο στην Κίνα.