ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κάτι τρέχει στην Red Bull

Κάτι τρέχει στην Red Bull
Φαίνεται πως κάτι συμβαίνει στις σχέσεις των δύο οδηγών της Red Bull Racing...

Φαίνεται πως κάτι συμβαίνει στις σχέσεις των δύο οδηγών της Red Bull Racing. Από τα δοκιμαστικά του γκραν πρι της Βαρκελώνης κάποια νεύρα, αντιρρήσεις και διαφωνίες ανάμεσα στους Φέτελ και Βέμπερ ήρθαν στο φως.

Ο Βέμπερ ήθελε (και πέτυχε) στη Βαρκελώνη την pole position και τη νίκη και θέλει να το επαναλάβει και στο Μονακό με σκοπό να πιάσει στη βαθμολογία το συναθλητή του Σεμπάστιαν Φέτελ.

Επιστρέφοντας στα γεγονότα της Ισπανίας ο Αυστραλός ήταν ταχύτερος από τα ελεύθερα ως τα χρονομετρημένα. Η διαφορά του από τον συναθλητή του (Φέτελ) ήταν στα δύο δέκατα του δευτερολέπτου. Έτσι ο Βέμπερ μπήκε στο pit box και βγήκε από το αυτοκίνητο. Όμως ο Φέτελ έμεινε στο διάδρομο των pits και περίμενε να του βάλουν μαλακά λάστιχα για να προσπαθήσει ξανά. Οι μηχανικοί έφεραν τα λάστιχα τα τοποθέτησαν στο μονοθέσιο και ο Φέτελ ετοιμάστηκε να επιστρέψει στην πίστα. Τότε ο Βέμπερ και ο αρχιμηχανικός του όρμησαν προς το σημείο που ήταν οι υπεύθυνοι της ομάδας ζητώντας να μην βγει η RB7 στην πίστα κάτι που έγινε, με τον Φέτελ να είναι φανερά εκνευρισμένος.

Ο λόγος, που έγιναν τα παραπάνω σύμφωνα με όσα έγραψε ο Πίτερ Γουίντσορ στο «GPWeek» ήταν ο εξής : Οι δύο οδηγοί είχαν συμφωνήσει από το γκραν πρι της Κωνσταντινούπολης να βγουν στα επόμενα γκραν πρι μία φορά στο Q3, αν είχαν το 1-2 και η διαφορά ήταν μικρή.Το συμφώνησαν αυτό για να κάνουν οικονομία στη μαλακή γόμα ελαστικών.

Η ομάδα συμφώνησε με αυτό αλλά όπως φαίνεται ο πρωταθλητής του 2010 έχει αντιρρήσεις όταν το αποτέλεσμα είναι σε βάρος του. Να δούμε τι θα γίνει στο Μονακό.

πηγή: onsports.gr